Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Jännitys & toiminta Kannibal, koira joka tappoi kaiken mahdollisen OSA 1
QR-Code dieser Seite

Kannibal, koira joka tappoi kaiken mahdollisen OSA 1 Hot

-Iääääh! kaikui kiljunta pimeässä yössä. Sen perästä tuli luiden raksahtelua ja murinaa. Jättiläismäinen tanskandoggi, joka oli juuri syömässä laboratorion nuorta valvojaa. Naisen silmät olivat lasittuneet, ja viimeiset sanat jotka häneltä kuultiin olivat nämä:-Si-sinä... Kannibal, tuhma, TUHMA koira! Noiden sanojen jälkeen naisen silmät ummistuivat ja hän vaipui iänkaikkiseen uneen. Tuo peto, joka seisoi kuunvalossa lasinsirpaleiden keskellä, ulvahti julmasti ennen kuin hyppäsi rikkonaisesta ikkunasta laboratorion etupihalle.


Noin 2 vuoden päästä koiran etsinnöistä luovuttiin. Kansalaisia kuitenkin kehotettiin varovaisuuteen, koska oli kuitenkin varmaa, että Kannibal oli elossa ja voimissaan. Se oli geenimuunneltu, jättiläismäinen tanskandoggi, joka oli viettänyt koko elämänsä pimeässä ja ahtaassa laboratoriossa. Sille ei oltu koskaan opetettu sosiaalisuutta, vaan sitä oli pistelty neuloilla ja siinä oli koko huomio, minkä koira oli koskaan saanut tuijotuksen sijasta.


Vuoden 1897 kesänä eräs kansalainen väitti nähneensä suurikokoisen, agressiivisen tanskandogin tontillaan metsässä. Hän uhkasi myös ampua koiran, koska se oli vaarallinen ja hänen tontillaan. Poliisit epäilivät koiran olevan Kannibal. Partio lähetettiin miehen ilmoittamiin koordinaatteihin.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Kannibal, koira joka tappoi kaiken mahdollisen OSA 1 2016-08-05 14:51:36 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    August 05, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

"Jättiläismäinen tanskandoggi, joka oli juuri syömässä laboratorion nuorta valvojaa." Huomaatko, että tämä virke on kesken.

Tarina jää ilmaan, sillä ei ole loppua, sillä ei ole jatkoa. Miksi olet laittanut tämän tänne? Tänne kannattaa laittaa esille vain täysin valmiita, lähes loppuun hiottuja tekstejä, koska näitä ei saa enää muokattua täällä.

Juonen alku on suhteellisen selvä, geenimuunneltu koira tappaa vartijansa ja karkaa. Mutta mitä sitten? Jos koira on ollut kaksi vuotta pakosalla, eikä ole (kait?) tappanut ketään muuta tai tehnyt mitään pahaa (muuten olisit varmaan maininnut sen?), miksi sitä vielä etsitään? Kuinka yleisesti virkavalta tai kansa tietää koirasta, sen geenimuuntelusta tai mitä se on mahdollisesti aiheuttanut?

Mainitsemasi vuosiluku hämmentää. Laboratoriot olivat tuohon aikaan ehkä hieman erilaisia kuin nykyään, saati mahdollisuudet geenimuunteluun kuulostavat hyvin utopistisilta.

Kuulostaa myös hyvin koomiselta, että labran valvoja toruu koiraa tuhmaksi, kun se on juuri pureskellut tämän henkilön luut murskaksi :D

Tekstin lyhyys myös vaivaa. Jos minä saan parissa minuutissa enemmän sanoja palautteeseeni, on se vähän nurinkurista.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Kannibal, koira joka tappoi kaiken mahdollisen OSA 1 2016-02-22 13:54:25 Arska
Arvosana 
 
3.0
Arska Arvostellut: Arska    February 22, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tästä on mitä ilmeisimmin tulossa kauhutarina. En tiedä, mistä johtuu, mutta kerronnassa on myös jotain, mikä mielestäni liittää siihen huumoria. Tässä on aiheesta, ja tapahtumista huolimatta jotain humoristista. Se ei missään mielessä ole huono asia, ja vielä peremmaksi sen tekee, jos se ei ole tarkoitushakuisesti tekstiin laadittu, vaan kirjoittajalle tyypillistä ilmaisukieltä.
Noin lyhyestä aloituspätkästä ei vielä oikein osaa lähteä laajalti arvostelua laatimaan. antaa aiheen edetä, ja tarinan muokkaantua uusien jaksojan myötä, ja palataan aiheeseen.

Tuosta alusta voi kehittyä vaikka mitä. Odotellaan jännityksellä uusia jaksoja.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS