Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Jännitys & toiminta Hiiren tempaukset.
QR-Code dieser Seite

Hiiren tempaukset. Hot



Ismo avasi ulko-oven. Samassa kissa vilahti nopeasti sisälle: "Sillä on hiiri suussaan". Tuula kiljaisi. Kissa vilisti makuukamarin ovesta sängyn alle ja hävisi silmistä. "En kyllä mene sänkyyn ennen kuin se löytyy". totesi Tuula. He etsivät kaikkialta; sängyn alta, peiton sisältä kaapin päältä mutta sitä vaan ei missään näkynyt enää.

"Ennen ne kiipesivät verhoa pitkin ylös" . Totesi Ismo ja Samassa Tuula levitti verhoa katsoakseen sieltä. "Siellähän se on!" Hän kiljaisi ja samalla kiskaisi verhoa sen verran että hiiri lensi kaaressa sängyn taakse. Ismo seisoi oviaukossa kuin maalivahti odottaisi pesäpallon tulevan. Hiiri viipelsi sängyn alta kohti ovea.
Se meni hädissään Ismon jalkojen välistä ja keksi kiivetä lahjetta ylöspäin ja tietysti housun sisäpuolelta. Ismon katse revähti kauhusta auki ja hän kiskaisi vyön irti ja heitti sen kaaressa nurkkaan ja kiskaisi housut jalastaan niin että ne lensivät ilmaan jolloin hiirenkin tassut irtosivat housun punteista ja se lensi oikein korkealle. Tuula nauroi katketakseen.

Kissa ilmestyikin siihen kuin tilauksesta sillä sekin oli seurannut koko näytöksen ajan mihin miten se kehittyy ja sieppasi ilmasta sen hiiren kiinni. Sekin osuus tuli hoidettua. Ismo juoksi ovelle, avasi sen ja kissa vilisti hiiri suussaan ulos. Ovi vetäistiin kiinni. Ismo läähätti kuin suurempikin homma olis tullut hoidettua. Tuulan naurulle ei tullut tullut loppua vieläkään.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Hiiren tempaukset. 2016-11-28 15:17:35 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    November 28, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä on väärässä kategoriassa. Otsikko viittaa siihen, että asiaa tarkasteltaisiin enemmäkin hiiren näkökulmasta. Mikä oli tekstin idea? Minusta tämä oli pieni tilannetapahtuma, osa jostain suuremmasta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Hiiren tempaukset. 2016-09-01 14:49:45 AndreBushe
Arvosana 
 
4.0
AndreBushe Arvostellut: AndreBushe    September 01, 2016
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ihan hyvä tarina, hieman lyhyeksi kyllä jäi... Vältä puhekielen sanoja "Ismo läähätti kuin suurempikin homma olis tullut hoidettua." Mieluummiin "...kuin suurempikin homma OLISI tullut hoidettua."
Tosin saattoihan se vain kirjoitusvirehe olla, eli pikkujuttu.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS