Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Jännitys & toiminta Let's play Baseball I
QR-Code dieser Seite

Let's play Baseball I

30.syyskuuta 2013

Voi, Perkele. Taas hän oli myöhässä. Hän oli joka aamu myöhässä töissä. Itseasiassa Niles Parkerin toinen nimi voisi olla myöhästyjä. Hän työskenteli turvafirmassa nimeltään P-Alarm's, joka oli hänen isänsä Paulin omistama. Hänen musta Mersukin oli alkujaan hänen isältään kotoisin.
Kymmenen minuuttia myöhemmin hän jätti 3020 Pocahontas Streetilla sijaitsevan asuntonsa ja lähti ajamaan kohti New Orleansin keskustaa. Tänään oli ruuhkainen päivä. Helkkarin Taksihomot jäävät masturboimaan kaikkien eteen jättäeen helvetilliset jonot kaikkialle.
Juuri kun hän oli kääntymässä oikealle Pink Streetille, jossa sijaitsi P-Alarm'sin toimisto koputti joku hänen ikkunaansa.
Niles avasi ikkunan raolleen ja kysyi:
"No! Mikä on?"
Mies ei vastannut vaan löi pesäpallomailalla ikkunan säpäleiksi.
"Mitä vittua jätkä?" Niles kysyi ja yritti väistää miehen seuraavaa iskua - onnistumatta siinä.
Pesäpallomailan rusahtaessa hänen nenäänsä tuntui hänestä siltä kuin hänen nenänsä oli tulessa.
Mies löi vielä kaksi kertaa ja siirtyi toisen auton luo. Niles tuskin kuitenkaan siirtyisi vähään aikaan itse minnekään.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.8  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Let's play Baseball I 2018-01-28 09:23:12 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    January 28, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hurjan lyhyt, tässä ei oikeastaan ehditä kertoa paljon mitään. Hyvä puoli on se, että hyppäät suoraan toimintaan. Se herättää kiinnostusta. Et jätä kuitenkaan lyhyessä tekstissäsi mitään pientäkään koukkua, mikä jäisi kiinnostamaan. Yläluokkainen Niles on myöhässä töistä ja sitten joku random rampage hakkaa pesismailalla auton ikkunoita rikki. Mikä tekee tästä tekstistä kiinnostavan? Mikä saa lukijan haluamaan kuulla, mitä ihmettä sitten tapahtuu? Näin lyhyessä pätkässä on todella vaikea saada aikaan sellaista, mikä herättää mielenkiinnon.

Alkuvirkkeet ovat ihan hyviä, olet selvästi lukenut kirjoja, koska tiedät, miten teksti kannattaa aloittaa. Taksihomojen masturboiminen ei sopinut tekstiin ja se erosi selkeästi muusta kerrontatavasta. Muutoin olet looginen ja hyvin etenevä. Osaat kertoa sopivasti lisäinfoa novellin maailmasta, ujutat väliin tietoa, et liikaa, etkä liian vähän.

Kirjoitusvirheitä saisi helposti karsittua. Juonesta ei kykene arvioimaan mitään, koska jätät sen täysin avoimeksi. Genre ei myöskään paljastu, tämä voi johtaa ihan mihin vain.

Tässä on ehdottomasti potentiaalia, nyt vain kärsivällisyyttä, harjoittelua ja tarkkaa harkintaa, mitä haluat tekstiltä ja miten lukija sen näkee.

Äläkä anna omalle tekstillesi arvosanoja.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Let's play Baseball I 2018-01-22 21:41:12 Södde
Arvosana 
 
5.0
Södde Arvostellut: Södde    January 22, 2018
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

(Unohdin muuten mainita, että jatkan jos jotain kiinnostaa tälläinen tarina.)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
01
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS