Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Yhes vai Eriksee
QR-Code dieser Seite

Yhes vai Eriksee Hot

Osa #2

Jennan nk
Olemme jutelleet perheistämme ja kaikesta maan ja taivaan välillä, olemme tunteneet nyt jo 2kk ja halusimme nyt taas vihdoin tavata joten päätimme että kun äitini menee töihin Haapajärvelle joka aamu niin menen hänen kyydillään onneksi oli kesäloma...... (SKIP seuraavaan päivää) Heräsin tänään aikaisin jotta ehtisin äitini kyytiin, laitoin farkut ja napapaidan, pakkasin laukkuni ja laitoin hiukset kiinni menis keittiöön söin ja laitoin kengät jalkaan laitoin Juusolle viestin "huomenta, muistathan että tulen?" Sitten menin autoon ja äiti lähti ajamaan.

Juuson nk
Olin illalla nukahtanut vaatteet päällä ja puhelimessa oli äänet päällä..... Kuulin kun puhelimeni piippasi ja nousin sängylle istumaan, huomasin että en ole vaihtanut vaatteita joten vaihdoin toiset farkut ja t-paidan, sitten luin viestin ja ajattelin vain että "nyt tulee kiire" laitoin viestin että "tuun hakee sua äitiä työpaikalta" vastaukseksi sain että "selvä!" Söin ja lähdin kävellen paikan päälle ja Jenna tuli samaan aikaan moikkasimme ja lähdimme kylille. Kysyin haluaisiko Jenna tavata kavereitani ja se kävi Jennalle joten laitoin kaikille viestiä että "kaikki rannalle!" Pian porukkaa alkoi sadella ja kerroin Jennalle nimiä vaikka yleensä niitä on vaikea muistaa, mutta yritin olla kohtelias!

Jennan nk
Yhtäkkiä poika porukka tulee rannalle ja joku huikkaa meille että "kattokaa kun Juuso on päässy naisiin!" Alkoi väkisinkin hymyilyttää ja poika porukka tuli eteemme, nousimme hiekalta ja Juuso alkoi esitellä...... Tässä on Mika, se joka aina huutelee niinku päätön kana! Aloin nauramaan sisäisesti mutta tyydyin vain hymyilemään ulkoisesti..... Sitten on Roni, Simo, Rami, Patrik, Kimmo ja Tommi ja sen serkku Robin joka on kesäloman täällä! Katsoin voiko olla, voi! Eihän se...... On se se Robin Packalen suomen suosituin teinipoppari.....! Pidin mölyt mahassani ja Robin halasi minua ja minä häntä sitten vain hymyilin ja ajattelin voisiko päivä enää tästä parantua.....
Jäin istumaan hiekalle kun jotkut lähti hakemaan jäätelöitä ja osa meni uimaan, mutta onneksi päivä oli viileä koska minulla oli varvas tulehtunut kun läski opettajani tallasi se isoilla kumisaappailaan ja kääntyi jolloin kynteni irtosi, osa pojista halusi nähdä sen se näyttää pahemmalta kuin kuulostaa ja se on totta.......! No mutta Robin jäi istumaan viereeni ja alkoi kyselemään että miksei ollut aiemmin nähnyt minua vastasin että "asun Pyhäjärvellä ja näin Juuson Ylivieskassa ja aloimme viestittelemään sitten halusimme nähdä joten tulin tänään!" Robin nyökkäsi ja sitten oli minun vuoroni olla utelias ja kysyin: "mikä sut tuo tänne syrjä kylille?" Vastaus tuli heti "halusin olla kauempana sitä arkea ja fanilaumaa....." Naurahdin ja aloin hymyilemään

Juuson nk
Minusta alkoi päivän päälle tuntua että Robinista ja Jennasta on tullut liian läheisiä, minä halusin Jennan mutta ei auttanut kiukutella olin tosi mies joka ei ole mustasukkainen koska emmehän edes seurustele......... No oli myöhä ja Jennan piti lähteä äitinsä työpaikalle koska hänen äitiltänsä loppui työt joten kaikki pojat seisoivat rannalla kaaressa Jenna halasi kaikkia ja sitten lähti kävelemään pois rannalta ja joku pojista vihelsi hänen peräänsä hän kääntyi ja katsoi ilmeellä || kiitos,mutta paheksun vähän! || se ilme sai minut hymyilemään. Kaikki pojat vain tuijottivat häntä, myös minä mutta saatoin katsoa välillä hänen persettäänkin enkä vain muita poikia joilta silmät meinas tippuu päästä ja kuola valua, sitten naurahdin ja menin kotiin juttelin illalla vielä poikien kanssa ja pojat kyseli että mistä tollasia namupaloja saa, ja onko hän varattu...... Mieleni teki laittaa että olen varannut hänet itselleni mutta en viitsinyt jotain jätin viestin kokonaan kirjoittamatta!

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.8  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Yhes vai Eriksee 2015-07-29 10:02:54 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    July 29, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Taidat olla aika nuori tyttönen?

Tämä oli aika kouluainemainen kirjoitus. Sitä oli vähän vaikea lukea, koska teksti vaatii selkeydekseen oikeinkirjoitusta. Eli nyt harjoittelemaan vähän sitä. Mitä tarkoittaa "nk" nimien perässä?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Yhes vai Eriksee 2015-07-22 21:57:19 Taruh
Arvosana 
 
2.0
Taruh Arvostellut: Taruh    July 22, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Sanoisin tähän osaan samat kuin edeltävään. Lyhyempiä ja helpompia lauseita, pilkkusääntöjen kertausta sekä kappalejakoa, pliis.

Tarina itsessään etenee ihan mukavasti eteenpäin ja loppuun alkaa kehittyä draamaa. Robin Packalenin esiintyminen on hauska piirre, jota en olisi arvannut etukäteen. :D

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS