Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka En ole suosittu mutta olen rakastettu
QR-Code dieser Seite

En ole suosittu mutta olen rakastettu Hot

Herään, puen, syön, pesen hampaat, juoksen bussiin, yritän selvitä koulusta itkemättä, tulen surullisena kotiin, itken itseni uneen. En usko että sinun päivärutiinit ovat ihan tuollaiset, mutta minun ovat. Voin kertoa, että se on aika turhauttavaa. Joka päivä kuulen haukkumista, huutamista, itkemistä ja kuulen ne ihan itse. Joka päivä aivan samanlaista, olisinpa edes vähän suositumpi. Haluaisin uusia, hienoja vaatteita, mutta jos ostaisin ne olisivat toisena päivänä rikki, joten olen tyytynyt vain ihan resuihin ja vanhoihin vaatteisiin, niissä tunnen itseni kauniiksi.
Minulla ei ole paljoa kavereita. Paitsi yksi on ja hän on minulle paljon enemmän kuin kaveri, vaikken ala häntä joka päivä, käy hänen kanssaa hienoissa ravintoloissa ja ala hänen kanssaan poikia. Ja teidänhän pitää tietää parhaan kaverini nimi ja se on Aino Me emme tarvitse poikia elämäämme, eihän ne muutenkaan meistä välitä, kun ei me olla suosittuja ja kauniita. Mutta koulussamme on tämä yksi poika, joka on tosi söpö, ihana ja komea. Hänen nimensä on Joonas. Olen ollut häneen ihastunut jo 4 vuotta, mutta en ole saanut tilaisuutta puhua hänen kanssaan tai edes viettää aikaa, koska täällä maailmassa on tämä yksi ärsyttävä, lapsellinen ja itsepäinen Sofia. Vihaan häntä niin paljon. Hän tulee aina väliin ja joka paikkaan jos yritän edes sanoa Joonakselle '' Hei ''.

Meidän koululla on tanssiaiset ylihuomenna. Olen käynyt joka paikassa katsomassa hienoja paitoja, hameita ja mekkoja, mutta mikään ei vain ole makuuni ja jos ostaisin jonkun hienon mekon, hameen tai edes paidan se olisi rikki heti tanssiaisten jälkeen. Toivon ja unelmoin, että Joonas pyytäisi minua hänen parikseen viimeisessä tanssissa, mutta sitä ei varmasti tule tapahtumaan, koska Sofia tulee kuitenki meidän väliimme taas kerran.

Tanssiaiset ovat huomenna. Olen todella jännittynyt ja myös iloinen, koska Joonas hymyili minulle tänään ja minä hymyilin takaisin. Se oli aivan mielettömän ihanaa, en voi enään sanoa että olen ihastunut häneen, olen rakastunut. Tänään kukaan ei ole edes haukkunut minua, kaikki on varmaan vain jännittyneitä huomisen takia. Sofiakaan ei ole sanonut minulle sanaakaan tai edes katsonut minua.
Viimeinen tunti tältä päivältä ja olen katsonut koko tunnin Joonasta. Hän ei kylläkään katso minua, hän vain näpsyttelee sormiaan ja puree huuliaan, hän on hermostunut varmasti.
Tunti loppui. Joonas lähti tosi nopeasti pois tunnilta ja se ei ole hänen tapaistaan. Mietin, että pitäisikö juosta hänen peräänsä vai pitäisikö pitää häntä vain outona. Päätän juosta. Juoksen, juoksen ja juoksen ja vihdoin saavutan hänet. Menen hänen eteensä ja kysyn, että onko hänellä kaikki ihan okei. Hän vain vilkaisee minua, työntää minut syrjään ja juoksee pois.
Joonas oli erikoinen tänään englannintunnin jälkeen, mutta se oli tosi söpöä kun hän katsoi minua silmiin, mutta sitten hän työnsi minut pois, tosi outoa. Suljen silmät, kuvittelen että lennän, mutta herään koska mietin liikaa Joonasta. Rakastan häntä, mutta hän murtaa vain sydämeni.

Tämä päivä päättää kaiken tulevaisuudestani. Jos olen tänään kiusattu, syrjätty ja epäsuosittu, vaihdan koko koulua. Olen valinnut mekon, hiukseni ovat hienosti, haisen merkkihajuvedelle ja minulla on punaista huulipunaa. Poskeni punoittavat vähäisen, poskipunan ansiosta.
Olen menossa Ainon kanssa tanssiaisiin. Olen hermostunut Joonaksesta. Tanssinko hänen kanssaan? En tiedä. Ajatukset räjähtävät rakkauden takia. En ymmärrä miten vain yksi ihminen voi muuttaa koko tulevaisuuden tai maineen.
Tanssiaisissa soi kovalla musiikki. Katson Joonasta, kun hän tanssii Sofian kanssa. Sofia näyttää niin säihkyvän kauniilta, minä en näytä edes vähäsen kauniilta itseni mielestä, mutta Ainon mielestä olen todella kauniisti pukeutunut ja että näytän kauniilta.
Joonas tulee minua päin, hengitys salpautuu, sydämeni pumppaa kovaa, huuleni irrottautuvat toisistaan ja odotan. Tuleeko hän kysymään minua tanssimaan? Kyllä, kyllä hän tulee. '' Haluaisitko tanssia viimeisen tanssin kanssani'', vastaan kyllä.
Katson Joonaksen tummanruskeita silmiä. Hän katsoo takaisin. En voi kuvitella, että oikeasti tanssin hänen kanssaan.
Musiikki loppuu. Joonas kysyy minua koulun ulkopuolelle. Menemme ulos ja hän kysyy että tarvisinko kyydin. Vastaan, että voit viedä minut kotiin jos haluat. Hän vie minut kotiin.
Joonas saattaa minut kotini ovelle. Hän ottaa käsistäni kiinni ja sanoo '' Oli todella kivaa tanssia kanssasi'', minä vain hymyilen hänelle. Juurikun olen avaamassa ovea, hän työntää minut itseään vasten ja suutelee minua. Hän vain suutelee ja lähtee pois sanomatta mitään. Olen otettu. Olen onnellinen, että se vihdoin tapahtui. En vaihda koulua ja tulevaisuuteni näyttää valoisalta. Nyt vaihdan vaatteet, pesen meikkini, suljen silmäni ja nukahdan uneen.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS