Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Ne kolme sanaa. Luku 1
QR-Code dieser Seite

Ne kolme sanaa. Luku 1 Hot

Siinä hän seisoi, suoraan minua vastapäätä. Minä katsoin häntä ja hän minua, olimme hetken kuin kahdestaan. Hänen ruskeat silmänsä katsoivat syvälle silmiini. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. "Adah?.. ADAH?!". Havahdun ystäväni Criston kutsuntaan. "Maa kutsuu Adah!" Cristo pyörätyttää silmiään. "Anteeksi Cristo. Olen vähän omissa ajatuksissani..". Sanon ja käännän katseeni seksikkäästä pojasta hieroen niskaani. "Ajatuksissasi? hah, sinä katselit tuota!" Cristo viittoo tuntematonta komistusta. "No mitä sitten?" Katson Cristoa kädet lantiollani. "Hän ei ole arvoisesi! Hän ei ole hyvä kundi." Cristo katsoo silmät sirissä kohti poikaa. Pyöräytin silmiäni ja pysyin hiljaa. Tiesin Criston olevan oikeassa mutta hänessä oli sitä jotain, jotain mitä en voinut vastustaa. Silmäni karkasivat jälleen poikaan. "Saanko luvan?" Cristo ojentaa kätensä ja kumartaa hieman. "Tottakai!" Tartun Criston kädestä ja tämä vetää minut tanssilattialle. Nojauduin Cristoa vasten. Laitoin käteni hellästi tämän kaulan ympärille ja nojasin hänen olkapäähänsä. Criston kädet olivat hellästi alaselälläni. Suljin silmäni ja nautin rauhallisesta tunnelmasta tanssilattialla. Mietin minun ja Criston ystävyyttä. Olemme olleet parahaitaystäviä pienestäpitäen. Yksi suurimmista peloistani on että menetän hänet, mitä tekisin ilman häntä... "Adah, mennäänkö?" Cristo viittoo baaritiskillepäin biisin loputtua. "Mennään." pidän Cristoa kädestä suuntaan tiskille. Tilaan lasillisen punaviiniä ja istuudun siemailemaan sitä. Keskustelemme Criston kanssa ja nauramme paljon. Lähdemme lopulta yhtämatkaa asuntolalle ja erkaannumme huoneisiimme. Lösähdän sängylleni ja mieleni valtaa tuntematon poika. "Hän on niin komea" Käteni lepäävät vasten rintaani silmät suljettuna.

Parin päivän ajan hän oli ainut ajatukseni, hänen ruskeat silmäsnsä, voimakas vartalonsa ja hymy, varsinkin hänen hymy. "Cristo?" Käännyn katsomaan häntä laskien kahvini pöydälle. "No?" Cristo laskee puhelimensa ja katsoo minua. "Kun eilen keskustelimme hä..." Cristo keskeyttää lauseeni. "Adah, ei puhuta siitä. Jooko?" Cristo katsoo minua tuimana. "Mutta miksi, miksemme voi?" Jatkan utelua silmät suurina. "Koska siinä ei ole mitään puhuttavaa. Sinä et sotkennu häneen." Cristo korottaa ääntään nousien pöydästä äänekkäästi. Jään katsomaan sanattoman Criston perään. Huokaan ja lasken katseeni kylmään kahviini. Ajatukseni karkaavat Cristosta, häneen. "Kuule.." Kuuluu Criston ääni ovensuulta. "Olen pahoillani että huusin, mutta.." Cristo on hetken hiljaa. "En muuta mielipidettäni siitä kundista. En halua etta satutat itsesi." Cristo selittää ja katsoo minua hieroen niskaansa. "Ymmärrän." Nousen ja halaan Cristoa tiukasti. "Mennäänkö vaikka kahville?" Hymyilen Cristolle joka nyökkää. Lähdemme läheiseen Dyla's Coffee-kahvilaan. "Iso kahvi mustana?" Katson Cristoa virneessä. "Kyllä sä tiiät." Cristo naurahtaa ja alkaa kaivaa lompakostaan rahaa. "Hei, mä tarjoon!" Torjun maksun ja suuntaan tiskille. Teen tilauksen ja vien kahvimme pöytään jossa Cristo istuu jo. Alamme keskustella Criston kanssa tulevista yo-kirjoituksista. Molemmat olemme suunnitelleet kirjoittavamme ainakin pitkän matematiikan, muista emme olleet vielä varmoja.
"Hei mun täytyy mennä. Pitää ehtiä lukemaan tulevaa koeviikkoa varten." Cristo nousee pöydästä ja pörröttää puolipitkää kiharaista tummaa tukkaani. Nyökkään ja Cristo katoaa ulos kiireisten ihmisten sekaan. Kahvilan ovi avautuu ja hän astuu sisään. Olen tukehtua kahviini nähdessäni hänet. Onnekseni tämä ei huomannut minua, vielä. Silmäni hyväilivät hänen vartaloaan. Pian hän kääntyi ja jäi katsomaan minua. Hän otti epäröivän askeleen pöytääni kohti, sydämeni sykki tiuhaan. "TOBY!" Lyhyempi mies viittoo häntä pöytäänsä. Hän silmäili minua vielä hetken kunnes lopulta istuutui miehen pöytään. Käänsin katseeni kahviini mutta vilkuilin häntä taukoamatta. Tiesin tämän olevan väärin, mutta silmäni karkasivat väkisin häneen. Ajatukseni vievät minut todellisuudesta tyystin. Toby vai, nyt hänellä oli nimi. Puhelimeni alkoi soimaan, Cristo soittaa. "Adah, tänään lähtee!" Kuului Criston innokas ääni. "Mitä tarkoitat?" Rypistän otsani. "Rick pitää tänään bileet ja me olemme niin menossa!" Cristo selittää. "Mitäs tapahtui koeviikollesi?" pidättelen nauruani. "No se odottaa kyllä, nähdään asuntolalla vartin päästä." Cristo sulkee puhelimen. Lasken puhelimeni ja huomaan hänen katseensa, hän katsoi minua hymyillen. Pakotan itseni keräämään tavarani ja lähtemään asuntolalle. Vilkaisen häntä vielä kerran.

Kiitos että luit! Laita mielipidettä alas ja miten toivoisit tarinan jatkuvan..

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Ne kolme sanaa. Luku 1 2017-01-07 10:30:09 Naispaholainen
Arvosana 
 
2.5
Naispaholainen Arvostellut: Naispaholainen    January 07, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tässä on ainakin tiivistämistä ja selkiyttämistä. Jos jokin asia käy ilmi jo repliikistä, sitä ei tarvitse enää kerroinnoin selittää. Mutta miten käy päähenkilön kokeitten ja opiskelun? Joutuuko hän katumaan juhlimistaan?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS