Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Paljain jaloin -Vesirajassa
QR-Code dieser Seite

Paljain jaloin -Vesirajassa Hot

Päivän olisi saanut järjestää todella täyteen ohjelmaa, jotta siitä olisi saanut sellaisen, etten miettisi tuota asiaa koko päivänä. Päivittäin pohdin ja jännitin, kuinka kävisi. Jossain välissä se aina tuli mieleen.

Seisoin ikäänkuin vesirajassa. Jalkani olivat muutoin hiekalla, mutta ihonlämpöinem merivesi helli varpaitani. Tiesin, että rannalta lähteminen olisi parempi, mutta jokin rannassa piti minua vesirajassa, päästämättä kuivalle maalle. Kuivalle maalle päästyäni olisin voinut ottaa tarpeeksi etäisyyttä vedestä, kääntää katseen kohti sisämaata, tai toista, parempaa rantaa.

Päätin, etten voi jäädä tähän rantaan. Toinen, erilainen, rauhallisempi ranta olisi se, mitä tarvitsisin. Se, kuinka rannasta lähtisin, on eri asia. Nousisinko veneeseeni, soutaisinko kaikin voimin pois rannasta, unohtaen kaiken sinne jäävän tai muistaen ehkä muutaman asian? Tällöin asia voisi jäädä enimmäkseen negatiivisena mieleen. Olisi myös vaihtoehto, jossa ennen veneeseennousua ja soutamista pois, katselisin ympärilleni, hahmottaisin asian kokonaisuutena, muistaen hyvät ja huonot hetket. Päätin jälkimmäisen. On pidettävä rajat, rajat eri rantojen välillä.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.5  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Paljain jaloin -Vesirajassa 2017-01-14 01:06:38 jalmari
Arvosana 
 
3.0
jalmari Arvostellut: jalmari    January 14, 2017
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kirjoituksen nimi "Paljain jaloin -Vesirajassa" herättää tunteita. Pitemmänkin tarinan olisin jaksanut lukea. Kirjoittaja lienee ratkaisunsa jo tehnyt. Muutokset ovat hyviä ja ne johtavat uuteen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Paljain jaloin -Vesirajassa 2017-01-08 17:23:06 Lukija
Arvosana 
 
2.0
Arvostellut: Lukija    January 08, 2017
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
01
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS