Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Peilisalin kronikat 32-36
QR-Code dieser Seite

Peilisalin kronikat 32-36 Hot

Peilisalin kronikat
Peili nro 32, Yllätys.

Kädestä pitäen talutin blondin huoneeseen. Sokkona kulkiessaan nainen luotti johdatukseeni mutta ei arvannut mitä tuleman piti. Kävelimme paljain jaloin sileällä lattialla kunnes bimbo löysi suuren pyöreän patjan varpaillaan. Olin aikeissa istuttaa naisen kun hän karkasi otteestani ja kierähti nelinkontin patjalle. Silmät edelleen vyötettyinä bimbo huitaisi kylpytakin liepeet pyllynsä päältä ja tarjosi itseään astuttavaksi. Naurahdin ääneen, blondi oli ottanut kaksimielisen heittoni banaanikakusta tosissaan. "Minulla oli kyllä vähän erilainen suklaabanaani mielessäni," totesin hämmentyneelle bimbolle. "Nyt olisi erinomainen hetki miettiä mitä toivoisit, kynttilöitä puhaltaessasi."

Jätin Muusan patjalle istumaan ja pohtimaan, vaikkakin jo melkein tiesin mitä hän haluaisi. Pyysin naista pitämään uteliaisuutensa kurissa ja siteen silmillään. Kolistelin kaappeja kaivaessani ja kolutessani kaikkia kuorrutuksia ja koristuksia kakkuuni. Kohta huoneessa kuului pörisevää ääntä ja sen jälkeen kostea plätsähdys. Viimeistelin taideteokseni kynttilöillä ja kärräsin sen blondin viereen. Kädellä tukea tarjoten nostin naisen jaloilleen. "Saat puhaltaa kynttilät nyt ja muista toivoa jotain samalla," muistutin kääntäessäni Muusan oikeaan suuntaan.

Penistä kovaa himoitsen, kuorrutusta valkoista sen.
Anna mulle orkku tai kaksi, sormeta kiihkeä kliimaksi.
Panemalla paremmaksi, Muusa onnellisemmaksi.
Täytä torttu kermalla, valkoisella ja suolaisella.

Syvä sisään henkäys, puhallus ja kaikki kynttilät sammuivat kerralla. Taputin käsiäni blondin taidonnäytteelle, tuollaisen kynttilämäärän tukahduttamiseen kerralla vaadittiin jo melkoisen isot keuhkot. "Hyvää syntymäpäivää!" Suutelin naista poskelle ja samalla nostin peitteen silmiltä. Kakun nähdessään bimbo riemastui ja taputti käsiään. "Just mitä mä toivoin, penistä kuorrutuksella!" Muusa hihkui onnessaan. "Kai mä saan loputkin toiveet myöhemmin?" Nyökkäsin myöntymyksen merkiksi, niinhän olin luvannut aikaisemmin, täyttää tänään kaikki blondin toivomukset.

Peniksen muotoinen suklaakakku oli koristeltu siittiön muotoisilla karkeilla ja kynttilät olivat tietenkin siittimen muotoisia. Kakun penis muodostui banaanista, kiveksinä toimivat persikanpuolikkaat ja terskanpäänä oli punaisia kirsikoita. Suklaakuorrutuksen alla, vaalean kakkupohjan välissä oli mansikka-banaanisosetta. Vasta vatkaamani kermavaahto oli pisteenä iin päällä, spermavaahtona pursuamassa terskasta. Kakun vieressä oli kaksi lusikkaa, näyttämässä herkulle paikkaa.

Suuhun pantavaa saat, jos sitä avaat.
Kielelläsi kokeile, aistillasi maistele.
Maku sen kermainen, lie mielesi mukainen.
Persikkaa puraise, kirsikkaa lipaise.
Banaania pussaa, vartta muussaa.

Istahdimme patjalle ja asetin kakun väliimme. Sottaisesti syötimme imelää herkkua toisillemme, sokerihumalassa kikatellen. Yhtäkkiä bimbo nousi seisomaan, pyllisti päin naamaani ja dippasi kannikkansa kakun kuorrutukseen. Olin onneksi ehtinyt nyppimään kynttilät kakusta syömisen edellä, muutoin blondi olisi voinut saada vahaisaa minimelaa johonkin onkaloonsa. "Oonks mä ny oikee herkkupeppu?" Muusa hihitteli mahallaan maatessaan, pakarat suklaalla ja kermavaahdolla kuorrutettuina. Päätin että nainen oli saanut tarpeeksi sokeria tälle erää piilottaessani lopun kakun myöhemmäksi ajankohdaksi.

Kaavin kermakuorrutusta kiinteiltä kannikoilta, nuolaisin sormiani ja virnistin. "Melko maukas herkkupala kyllä olet," naurahdin naiselle kevyesti. "Nyt kun kakut on tarjoiltu ja nautittu, voisimme siirtyä lahjoihin tai oikeastaan toiveiden täyttämiseen." Bimbo nosti pyllyään korkeammalle ja vilkuili kainosti olkapäänsä yli, silmäripsiään räpytellen. Naisella taisi olla jonkinasteinen takaapanemisen fetissi tai preferenssi. Mukavahan sekin asento välillä oli mutta nyt halusin nauttia kaikista naisellisista ominaisuuksista.

Pakaroista ja harteista tarttuen pyöräytin blondin ympäri. Suuret rinnat heilahtivat uudelleen naisen kierähtäessä kyljelleen, käsivarteensa nojaten, ilkikurisesti virnistäen. "Eikös synttärisankari saa määrätä mitä tehdään?" Muusa mutisi huuliaan mutristaen. "Ai niin mut olihan sullakin synttärit tässä tulossa," blondi naurahti hämillään. Hymyilin, nyökkäsin ja painoin huuleni bimbon suuta vasten. Omaa toivettani ääneen sanomatta, toteutin sen itse juuri nyt. Kauniin blondin mansikanmakuinen suudelma oli aina mieluisa ja maukas.

Kourin ja puristelin naisen mahtavia rintoja, näitä kaipasin kanssa kovasti, kosketella ja suukotella. Kiihkeän suudelman tiimellyksessä, bimbon estelemättä, sormeni vaelsivat naisen vartalolla ja onkalolla. Kermaisen vanan jälkeensä jättäen, märkään koloon työntyen.

Kermavaahtoa piirakalle tarjoan, sopukat täytteellä kuorrutan.
Sormella sua kokeilen, orkkua tai kahta houkutellen.
Hellästi helmeäsi kiillotan, monia aistejasi kiihotan.
Käsittelyssä täriset, vapiset ja tuplasti tulet.

Bimbon orgasmien jälkimainingit vavahduttivat naisellista vartaloa useiden minuuttien ajan. Tällä kertaa minä tarjosin vesipulloa, naisen ehtimättä sitä pyytämään. Omasta kokemuksesta tiesin että nesteytys oli erittäin tärkeää useiden orgasmien edesauttamiseksi ja helpottamiseksi. Muistelin blondin toiveita, listalla oli enää vain se minulle vielä mieluisampi osuus. Olin jo melko kiihottunut ja kovettunut, saatuani seurata bimbon vääntelehtimistä, yhden sormen alla kliimaksinsa kahdesti saavutettuaan.

Kyltymätön bimbo oli virkistynyt, hekumanhuipuista voimaantunut ja vaati lisää. Käsi tarttui sykkivään siittimeeni naisen noustessa päälleni. "Jos mä teen työt tällä kertaa, niin se on mun synttärilahja sulle," Muusa sanoi kiimainen katse silmissään. Arvasin kyllä että oma orgasmi oli naisella ensin mielessä mutta en pahastunut ajatuksesta saada vain maata ja nauttia. Käteni ohjautuivat kuin itsestään blondin suurille rinnoille naisen asettuessa kovan kullini päälle. Näin hyvin kuinka kyrpäni upposi juurta myöten märkään pilluun. Sisään ulos liukuen, nesteistä kimmeltäen, melani sousi ja nousi.

Mahtavaa mulkkuani himoiten, bimbo päälläni ratsastaen.
Lastejani tahtoen, sisällensä haluten.
Hinkkauksessa hetken kestäen, vaan ei liian pikaisen.
Orgasmiani oottaen, sai omansa jälkeen sen.

Makasimme päällekkäin, blondin kermapiirakka suolaisenmakealla spermavaahdolla täytettynä. Hikikarpalot valuivat naisen otsaa pitkin. Olin onnistunut pitkittämään laukeamistani, staminaani testatakseni ja laittaakseni blondin tekemään työtä kolmannen orgasminsa eteen. "Nepäs oli hyvät synttärit," Muusa hengähti ohimoitaan pyyhkäisten. "Mmhh," vastasin naiselle nyökäten, suudelmaan hyökäten. Lempeästi suudelmaan vastaten, hetkellisesti tyydytettynä, blondi käpertyi kainalooni. "Mitäs sitte?" hän kysyi. "Niin, en tiedä," tokaisin tietämättä mitä seuraavaksi keksisimme ja tekisimme, tarpeemme tyydyttäisimme ja rakastajattarina lihalliseen yhteyteen ryhtyisimme.


Peili nro 33, Kehräys.

Kaunis blondi makasi kainalossani, kehoani vasten käpertyneenä. Korvaani kantautui kehräävää ääntä ja kainoa kuiskuttelua. "Voitas käydä ihopesulla," Muusa ehdotti korvanlehteäni näykkäisten. "Ellet halua putsata mua kielellä niinku kissa." Parhaani mukaan olin naisen rinnat ja nännit suullani maistellut mutta aivan tahratonta jälkeä ei kielellä saanut aikaan. Muutama kermaisa, makea rantu oli jäänyt suurille rinnoilla ja sieltä levinneet pitkin naisen hien kuorruttamaa kehoa. Totesin vesipesun paremmaksi vaihtoehdoksi tällä kertaa ja siirryin blondin kanssa pesutilaan.

Bimbosta olisi tullut melko vähäkarvainen mirri, kun naisella oli jalkovälissään vain pienehkö, sormeiltavan tuuhea vaalea tupsu. Hunajanvaaleissa hiuksissa oli tehosteena vielä vaaleampia, pirteitä raitoja. Luonnostaan lievästi kihartuvat kutrit ylsivät kutittelemaan kauniin kiinteitä kannikoita. Hiukset oikein kammattuna, aseteltuna ja tuuheaksi harjattuina, Muusa pystyisi pukeutumaan pelkästään omiin suortuviinsa. Mieluummin kyllä katselin kaunista, naisellista vartaloa ilman rihman kiertämää, turhaa kuteen hiertämää.

Muotosi täydelliset, rintasi täyteläiset.
Kapea uuma, lantio kuuma.
Pakarat pyöreät, mukavan kiinteät.
Kauniit kasvosi, siniset silmäsi.
Mansikkasuusi, pusuhuulesi.

Hypnotisoituna tuijotin bimbon perään naisen astellessa keinahtelevin liikkein kohti allasta. Reunalle päästyään hän keräsi pitkät hiuksensa päänsä päälle, ja muutamalla nopealla liikkeellä sitoi ne kiinni. Mietin miksi nainen vaivaantui varjelemaan hiuksiaan vedeltä, kun viimeksi hän ei pysynyt istuallaan ja päätyi kellumaan selällään. Hetken kuluttua tajusin rasvaprosentin pienentyneen parin viimeisimmän muutoksen myötä. Laitoin hitaan ajatteluni sokerikrapulan piikkiin, kakkukestien sokerinen mässäily ei ollut hyvästä kummallekaan.

Blondi istui altaassa ja virnisti minulle. "Pelkääkö kissat vettä, kun et seuraani liity?" Muusa naurahti nokkeluudelleen. Nopeasti kokosin harhailevat ajatukseni ja pudottauduin altaan reunalta naisen viereen molskahduksen kera. "Jotkut kissarodut itse asiassa rakastavat vettä," totesin blondille kieltäni näyttäen. Leikkisästi roiskaisin vettä naisen suuntaan ja pian käynnissä oli ilmiselvä kissatappelu vesisodan muodossa. Vesi vaahtosi bimbon nauraessa ja loiskiessa vettä ympäriinsä. Kuin ihmeen kaupalla Muusan hiukset säästyivät kastumiselta vaikka nainen räiskytti vettä enemmän ympäriinsä, väistellessäni häntä täpärästi.

Sujahdin blondin taakse ja syöksyin naisen vartaloon kiinni, käsilläni hänet tiukkaan syleilyyn sulkien ja loiskinnat lopettaen. Hetken otteessani pyristeltyään bimbo antautui. "Sä voitit!" Muusa sanoi naurahtaen. Käpälöin veden liukastamia rintoja yhdellä kädellä, toisen liikkuessa blondin vähäkarvaiselle mirrille. "Purr, silitä mun karrvoja," Muusa kehräsi päätä kääntäen ja katsettani hakien. Halu, himo ja kiima välkähtelivät bimbon katseessa. Ujutin sormeni karvojen alapuolelle, helmeä hakemaan ja nuppia kiillottamaan. Vesi vanhin voitehista pyrki pesemään luontaiset liukasteet pois mutta toimisi tässä tilanteessa riittävänä kiillotusaineena.

Istuessani korokkeella, blondi kökötti puoliksi sylissäni, puoliksi jalkojeni päällä. Selkäänsä vartalooni nojaten ja reidet apposen avoimina bimbo nautti kosketuksestani. Jatkoin rintojen hyväilyä vasemmalla kädelläni, nännejä välillä nipistäen, näpötystä yllä pitääkseni. Oikea käteni työskenteli kiivaasti kasvavan klitoriksen kimpussa, bimbon voihkinnan muuttuessa kovaäänisemmäksi. Tämä kissimirri oli huomion- ja hellyydenkipeä, aina seuraa vailla ja kestokiimassa. Pitkään en ehtinyt paijaamaan herkkiä paikkoja kun blondi sai vartaloa ravisuttavan orgasmin. Naisen vyötäisiltä kiinni pitäen estin häntä luiskahtamasta sylistäni, antaen hänelle aikaa palautua.

Sylikkäin istuessamme, bimbon kehon tärinöissä, oli myös penikseni pian täpinöissä. Bimbon kiemurtelu sormeni alla oli herättänyt omat himoni, täyteläisen takamuksen hieroessa kullini kovaksi ja miltei laukeamisen partaalle.


Peili nro 34, Harjaus.

Istuimme sylikkäin altaan laskevissa laineissa, blondin palatessa takaisin maan pinnalle, kliimaksinsa huipulta hiljalleen höyhenen lailla leijaillen. Seitsemän tuumainen sapelini sykki sinnikkäästi välissämme, bimbon kiinteiden kannikoiden vaossa, hekumallisen puristuksen pinteessä. Hyvin tietoisena erektiostani nainen pyöritti pakaroitaan sylissäni istuessaan. "Noinko kiihottavaa mun sormeilu on?" Muusa kysyi kiusoitellen ja kehräävällä äänellä jatkoi, "Haluatko silittää mun mirriä muullakin kuin sormella?" Bimbon kiima oli tarttuvaa sorttia enkä tarvinnut toista kehotusta lihalliseen yhteyteen alkaakseni, naiseen yhtyäkseni.

Lanteista kiinni tarttuen kohotin kiinteitä kannikoita, blondin siirtäessä painoaan hieman eteenpäin. Veden alla, sokkona seipäälläni seikkaillen, löysin kiimanesteitä vuotavan onkalon. Kuumat huulet suutelivat terskaani, koko varteni sisälle lähteeseen tervetulleeksi toivottaen. Samalla hetkellä tiesin saavuttaneeni pisteen josta ei päästä enää kuin yhteen suuntaan. Bimbon pakaralambada oli vaivannut ja vatkannut kulliani pitkään ja hartaasti. Lanteitani kohottaen työnnyin pillun perukoille ja laskin siittiöni vapaaksi. Blondi tärisi kuin horkassa, lastini purkautuessa, syvälle syöksyessä.

Orgasmin voimasta vavahdellen, vettä ympärillä vaahdotellen.
Sylikkäin tiukasti pysytellen, tajuntaa takaisin palautellen.
Otteestani irti paeten, altaasta kalaisasta karaten.
Ilkikurisesti katsahtaen, ajatukseni aavistaen.

Nopeasti seurasin naisen liikkeitä, ylös altaasta ja pesulle. Enpä ollut aikaisemmin altaassa ketään kosketellut tahi pannut enkä ollut varma halusinko toistaa moista tempausta. Mielessäni totesin että vesi pitäisi vaihtaa ennen seuraavaa käyttöä. Pikaisesti pesin ihoni ja huuhtelin itseni. Blondi oli ollut nopeampi pesunsa kanssa ja seisoi peilin vieressä kylpytakki päällänsä. Nainen odotti kärsimättömänä, kädet suurille rinnoilleen ristittynä, jalkaansa lattiaan naputtaen.

Pysähdyin hetkeksi, silmiäni räpytellen. Vaatetus ei ollut aikaisemmin pysynyt bimbon päällä kovin pitkään. Olin hieman yllättynyt nähdessäni blondin vapaaehtoisesti kylpytakkiin pukeutuneena. Mikä ketunhäntä hänellä nyt oli kainalossaan? Arvelin pääseväni taas uuteen huoneeseen, kurkistamaan blondin pään sisälle. "Tuu jo," Muusa hoputti pukeutumistani. Nainen tarrasi käteen jonka olin juuri saanut takinhihasta läpi. Puoliksi pukeutuneena, blondin perässä vetämänä, meinasin sotkeutua jalkoihini ja kompastelin peilistä läpi.

Sujautin vapaan käteni kylpytakin tyhjänä roikkuvaan hihaan ja vedin takinliepeet kiinni. Nostaessani katseeni ylös melkein odotin näkeväni toisen kauhukammion. Huoneessa tuoksuivat monenlaiset kemikaalit, osa nenääni kutitellen. Yksi seinistä oli pelkkää peilipintaa, aivan kuin tanssisalissa. Suuri nahkainen tuoli peilin edessä kuitenkin vihjasi tilan olevan tarkoitettu toisenlaiseen toimintaan. Säädettävän tuolin vieressä oli kevytrakenteinen, monitasoinen kärry täynnä erilaisia hiustenhoitoon ja -muotoiluun käytettäviä esineitä, välineitä ja aineita. Sivummalla oli erillinen hiustenpesupiste omine tuoleineen.

Epäröiden katselin hiussalongin sisustusta, kampaajan taitoni olivat melko surkeat. Selviydyin omien lyhyiden hiusteni pesusta, muotoilusta vastasi sähköinen ilma talvella, hikinen keli kesällä. Blondi asteli tuolin ääreen, sääti korkeutta paremmaksi ja istui alas. Onnekseni Muusan hiukset olivat kuivat ja riittävän puhtaat edellisestä pesusta. Ihastelin silkkisenpehmeitä vaaleita kutreja, käsilläni niitä hipelöiden. Tehtäväkseni jäi vain harjata pitkät kutrit takuttomiksi, kunnes mirrin turkki kiilsi ja nainen kiitti hoidosta.

Bimbon noustessa tuolista hänen kylpytakkinsa valahti epähuomiossa auki. Suuret rinnat heilahtivat naisen hypätessä kaulaani, kiihkeään kielisuudelmaan uppoutuen. Äkkinäisestä liikkeestä hämääntyneenä, suudelman syvyyksistä nauttien, jalkani liikkuivat kuin itsestään. Blondin ohjaamana ja lumoamana, paria pyöräytystä ja taivutusta myöhemmin huomasin istuvani kampaajan tuolissa. Suudelmasta vetäytyen nainen virnisti ilkikurisesti ja siirtyi taakseni. "Sun vuoro!" Muusa totesi käydessään hiuspehkooni käsiksi.

Joko hiusteni puhtausaste ei miellyttänyt blondia tai hän halusi muuten vaan käpälöidä hiuksiani enemmän kuin pelkkä harjaus olisi edellyttänyt. Joka tapauksessa sain komennon siirtyä pesupisteelle. Miellyttävän pehmeä tuoli oli puolimakaavassa asennossa asettuessani siihen mukavasti. Pää takakenossa, rentouduin painon levätessä posliinialtaan niskatuen päällä. Kevyesti hieroen nainen vaahdotti lyhyet hiukseni ja huuhteli pääni lämpimällä vedellä. Seuraavaksi vuorossa oli kosteuttava hoitoaine ja rentouttava hiuspohjan hieronta.

Havahduin erilaiseen hierovaan ja ihoa venyttävään tuntemukseen jalkovälissäni. Kuulin saksien klipsettä ja välittömän varoituksen pysyä paikoillaan, olla liikauttamatta ilolihastakaan. Olin torkahtanut päähieronnassa. Bimbo oli käyttänyt tilaisuuden hyväkseen ja päättänyt siistiä tupsuani hieman. "Valmista tuli, Muusa lausahti heleästi. Nousin istualleni ja kumarruin alaspäin nähdäkseni mitä karvoitukselleni oli tapahtunut ja pääni ympärille kiedottu pyyhe putosi silmilleni.

Kuulin blondin kikattavan kömmellykselleni ja tunsin kädet rinnoillani. Yrittäessäni nostaa pyyhettä kasvoiltani nainen esti aikeeni. "Sun vuoro olla sokkona ja vietävänä," Muusa totesi viekkaasti.


Peili nro 35, Eritys

Pyyhe silmilläni, blondin kädet rinnoillani istuin ihmeissäni tuolissa odottavaisena. Vatsani kurnahti äänekkäästi. "Onks sulla aina nälkä?" Muusa naurahti mahani murinalle. Helppohan naisen oli naureskella, kun itse menetin enemmän energiaa jokaisen aktin ja lastin myötä. Jänteikkään lihaksikas kroppani kulutti ja vaati paljon virtaa. Matala rasvaprosentti ei auttanut asiaa, vartalolla ei ollut tarpeeksi varastoja mitä se voisi tarvittaessa muuttaa energiaksi. Säännöllinen ruokailu välipaloineen piti kehoni parhaiten käynnissä, mahdollistaen monet panemiset ja lastien lennätykset.

Ruokaisat ajatukseni keskeytyivät tuntiessani huulillani jotain lämmintä ja pehmeää. Oletin maistavani blondin mansikkaiset huulet, mutta en kohdannut minkäänlaista liikettä suuni supistuessa odottavasti. Kielellä tunnustellen totesin tarjolla olevankin bimbon uhkea utare. Vaistomaisesti imaisin nännin suuhuni ja mirrin makean sakea, makoisa maito kuohui kermaisena kitaani. Blondi ynähteli tyytyväisenä tyhjentäessäni molemmat rinnat kertyneestä maidosta, äänekkäästi maiskutellen. Sensuellisti nuolaisin suupieleni puhtaaksi ja kiitin naista energiapitoisesta puolenpäivän proteiinijuomasta.

Nälkäiset huulet, kutsuni kuulet.
Suuta maistellen, kielellä tutkaillen.
Siteeni poistaen, silmäni paljastaen.
Kasvonsa kiimasta kimmeltäen, hengityksensä kiivaasti käyden.

Kiihkeä kielisuudelma oli helposti herättänyt bimbon himot. Maidolla ravittuna tunsin itseni halukkaaksi ja valmiiksi uusiin seksuaalisiin seikkailuihin. Parturoitu penikseni heräili heiluen uuteen nousuun. Katsahdin jalkoväliini uteliaana, rehottava punainen pusikko oli lyhennetty siistiin mittaan ja malliin. Näytti aivan kuin olisin saanut lisää pituutta miehiseen elimeeni. Blondi oli huomannut saman optisen illuusion, naisen silittäessä kovenevaa kulliani kiihkeästi käsillään. Kaksin käsin taitavasti hieroen bimbo jäykisti elimeni täyteen kukoistukseen ja juhlakuntoon.

"Kestäisiköhän tää tuoli kahta aikuista käänteisessä lehmityttö-asennossa?" bimbo pohti himokkaana samalla kun hän jo kiipesi päälleni. Olin aikeissa protestoida vaarallisen oloista asentoa kun huomioni kiinnittyi vastapäiseen peiliseinään. Tuoli oli kääntynyt sen verran että näin blondin etumuksen peilistä, puolisivuprofiilin muodossa. Suurten rintojen nännit näpöttivät ja punoittivat edelleen maidon maistelusta. Katseemme kohtasivat peilissä bimbon asetellessa paaluani paikalleen pantavaksi, koloon kaivettavaksi ja syvälle sisään upotettavaksi.

Vaikeroiva huokaus livahti blondin huulilta naisen istuessa kullini päälle. Erilainen työntökulma tuntui molemmista kutkuttavan kiihottavalta. Itseään ylöspäin kovasti kohottaen ja taas lujasti alas palaten, blondi ratsasti päälläni hurjaa vauhtia. Kannikat heiluivat edessäni, villisti heiluvat hinkit sivunäkökentässäni. Pitkät vaaleat hiukset kutittelivat vatsaani Muusan ravistaessa päätänsä taaksepäin. Bimbon tahti kiihtyi ja hengitys muuttui raskaammaksi naisen laukatessa kohti klitorisorgasmiaan.

Äänekäs voihkaisu ja pillun rytmikkäät, supistelevat liikkeet paljastivat naisen saavuttaneen hekumanhuippunsa ja ajoivat minut kohti kliimaksiani. Kouristellen kohtasin naisen lanteet omillani, kostean kolon lypsäessä viimeisetkin pisarat lastistani. Bimbo tärisi päälläni väkivaltaisesti, tuplaorgasmi oli melkein liikaa naiselle. Kokonaisvaltaisesti tyydytettynä blondi rojahti päälleni ja hetken hengähdettyään ujuttautui kainalooni. Kullini plopsahtaessa ulos naisesta valtaisa spermatulva valui pitkin jalkovälejämme.

Olin hieman hämmästynyt kuinka paljon ejakulaatiota bimbon sykkivästä onkalosta virtasikaan. Aikaisemmat lastit olivat varmasti olleet määrältään vähäisempiä, keskiverron ollen noin pienen lusikallisen verran. Tarkkoja mittoja en tietenkään pystynyt tietämään, kaikki edellisetkin siemeneni olivat syöksyneet suoraan blondin sisuksiin. Mieleeni välähti aikaisemman maitoisan maiskuttelun muisto mutta en havainnut selvää syy-seuraussuhdetta maidon ja maidin erityksessä.

Muusa huomasi kurtistuneet kulmani lastimäärän mysteeriä miettiessäni. Tuolin natistessa allamme nainen kiehnäsi ja kehräsi tiukassa kainalo-otteessani, litteää vatsaani kädellään silittäen. "Aattele jos sä olisit kissa ni sulla olisi lisää rintoja," blondi kikatteli päähänsä pälkähtäneelle ajatukselle. Naurahdin ääneen kuvitellessani miltä bimbo näyttäisi lisärintavarustuksilla. Nainen olisi pelkkää suurta pursuavaa rintamassaa etupuoleltaan ja koko komeuden käpälöintiin vaadittaisiin mustekalan määrä raajoja. "Ehkä yksi pari on ihan riittävä määrä," totesin Muusalle ja sanojeni varmuudeksi puristin naisen rintoja.

Kaksin käsin kannikoista kouraisten kohotin blondin päälleni makaamaan. Hapuilin suuria rintoja suullani kun bimbo yhtäkkiä kierähti pois päältäni ja laskeutui lattialle viereeni. "Mirrin maito kerkesi ehtyä, pitää odottaa tovi uutta satsia." Muusa selitti vienosti hymyillen kävellessään varustekärrylle ja alkoi tyynesti harjata hiuksiaan.


Peili nro 36, Esitys.

Tyrmistynyt ilme kasvoillani makasin pesupisteen tuolissa. Ihmeiden aika ei ollut ohi, bimbo oli tyydytetty tuplaorgasmilla eikä lämmennyt heti uudelleen aktia alkamaan, munaa mankumaan. Pohdin kuinka pitkään auvoisaa aktitonta aikaa kestäisi ja mitä tekisimme sillä välin. Kissamaisen ketterästi pomppasin lattialle ja tassuttelin pahaa-aavistamattoman blondin taakse. Nainen oli keskittynyt harjaamaan hiuksiaan, koko vaalea suortuvaputous rintamuksensa sivuitse valuen. Irvikissamaisesti virnistäen tartuin suuriin rintoihin hyväillen ja painauduin naisen selkää vasten. Kannikoihin kosteaa kulliani kiehnäten, mirriä pesulle houkutellen.

Kieltä pesuun mieli käyttää en, vaahtopesulle pikimmiten haluten.
Rintasi pesten ja kuuraten, paikat puhtaaksi puunaten.
Kutreja puhtaita varjellen, viehkoja suortuvia suojellen.
Kylpytakkiin sut kietoen, jaloiltasi syliini kiepauttaen.

Vastapesty, putipuhdas blondi käsivarsillani kävelin määrätietoisesti mustasta peilistä läpi. Jäntevät lihakset värähtelivät alastomalla vartalollani. Bimbo tuijotti minua ihastuneesti ja yllätti minut punastumalla, vastatessani naisen katseeseen virnistyksellä. "Aika vahva puuma," blondi tokaisi hämmentyneenä. "Mirrin maukkaalla maidolla puumankin turkki kiiltää ja lihakset vahvistuvat," naurahdin Muusalle päätäni ravistaen. Lyhyet punaiset hiukseni aaltoilivat kevyesti liikkeen voimasta.

Varovaisesti laskin naisen lattialle jalkojensa varaan. Blondi vilkaisi nopeasti ympärilleen ja katsoi minua kummissaan. Olimme taas vaihteeksi pukuhuoneessa. Pukeutuminen ja erilaisten sievien vaatteiden sovittaminen oli yksi bimbon lempipuuhista. Vaikka mieluusti katselin kaunista blondia ilkosen alasti, en pannut pahakseni päästessäni riisumaan häntä hepeneistään ja höyhenistään. Päätin käyttää panottomat hetket silmäruoan nauttimiseen ja antaa naiselle vapaat kädet pukuhuoneen valikoiman suhteen.

"Haluaisitko esitellä minulle kauden alusvaatemallistoa?" tiedustelin Muusalta, kädelläni huoneen rekkeihin viitaten. Bimbo ei tarvinnut toista kehotusta naisen vilahtaessa huoneen perälle ajatusta nopeammin. Naurahtaen käännyin lähimmän rekin puoleen ja heitin punaisen aamutakin ylleni. En tuntenut tarvetta hienommille hepeneille tai perusteellisemmalle pukeutumiselle. Villi veikkaukseni oli että bimbon kiima palaisi kuitenkin piakkoin. Istahdin läheiselle penkille odottamaan ja löysin viereiseltä pöydältä Fingerpori sarjakuva-albumin. Naureskellessani sanaisille vitseille en kuullut bimbon askeleita.

"No?" Muusa kysäisi irrottaakseen huomioni lukemisistani. Säpsähtäen nostin katseeni suoraan naisen muhkeisiin meloneihin. Tässä vaiheessa olisi jo luullut minun oppineen jotain ja aavistaneen naisen hiivintä-aikomukset. Blondi pyörähti ympäri ja esitteli pitsiin pakattuja sulojaan silmieni edessä. Talviteeman mukaisesti nainen oli pukeutunut valkoiseen mutta siihenpä yhtäläisyydet loppuivatkin. Tällä asusteella ei tarkenisi kuin sisällä, sängyllä tai turkkilaisessa saunassa. Voisin kuvitella asukokonaisuuden morsiamen päälle, hääyönä paljastettavaksi.

Läpikuultavat valkoiset liivit paljastivat enemmän povea kuin ne piilottivat ja vaaleanpunaiset nännit törröttivät suoraan päin näköä. Alushousut jatkoivat samaa mallistoa, pitsin ja läpikuultavan kankaan jättäessä hyvin vähän arvailujen varaan. Vaalea karvakukkulan tupsu erottui selvästi ohuen valkoisen kankaan läpi. Valkoiset pitkät sukat pysyivät jalassa valkoisten, pitsikoristeisten sukkanauhojen avulla. Jalkineina blondilla oli valkoisin pörrötupsuin koristellut aamutossut. Pitkät vaaleat hiukset heiluivat vapaasti, rinnoille kiinni takertuen ja selässä auki roikkuen.

Paria keimailevaa pyörähdystä myöhemmin bimbo asteli vaihtamaan asuaan, jättäen minut ja jalkovälini vähemmän roikkuvaksi kuin esityksen alussa. Jos olisin vaivautunut pukemaan alushousut, ne olisivat pullottaneet hienoisesti tässä vaiheessa. Yritin keskittyä lukemaan sarjakuvaani, ajatusteni karkaillessa kairaamisiin, karnaaleihin aktiviteetteihin. Korkokenkien kopina kantautui korviini ja odotin näkeväni blondin seuraavassa asussaan. Sievästi lanteitaan keinuttaen ja silmiään räpsytellen, nainen lähestyi minua valkoisen kylpytakin suojiin kietoutuneena.

Mustat korkeakorkoiset kengät antoivat osviittaa mitä seuraavaksi näkisin. Hunajaiset suortuvat oli taltutettu tiukalle nutturalle, pois tieltä heilumasta. Muusan ehdittyä eteeni nainen kumartui ja oli aikeissa avata takkinsa. Viime hetkellä hän pyörähti ympäri, heitti kylpytakin yltään ja pyllisti naamani edessä. Alushousuiksi oli tällä kertaa valikoitunut pienen pienet mustat stringit, suurin osa kangaskaistaleesta oli kauniiden kannikoiden välissä, etupuolen vaalean karvatupsun juuri ja juuri peittäen. Nimettömien kangas tuntui hupenevan alusvaatekierroksien edetessä.

Vähiin kävi myös suurten rintojen peitoksi tarkoitettu materiaali, näissä liiveissä näkyi olevan melkein pelkästään kaarituet. Uhkeat utareet pullistuivat koholle silmieni edessä, bimbon työntäessä etumuksensa härnäävästi naamaani kiinni. Pikaisesti tartuin naisen lanteisiin käsilläni ja nänniin suullani. "Ei malleihin saa käydä kiinni," bimbo kikatteli reaktiolleni ja kasvavan erektioni nähdessään. Nainen asetteli mustia nailonsukkia kannattelevaa sukkanauhavyötään paremmin paikoilleen, pyöreiden pyllynposkien ja kapean vyötärön väliin.

Pyllyään pyöritellen blondi karkasi vaihtamaan seuraavaa settiä. En pystynyt enää keskittymään lukemiseen ja jätin sarjakuvan odottamaan seuraavaa vapaata hetkeä. Malttamattomana odotin naista palaavaksi, uutta viekoittelevaa asuaan paljastamaan. Yhtäkkiä nenääni leijaili mansikkainen tuoksu ja käsi haparoi kovaa kulliani takaapäin. Bimbo oli viipynyt vaatteiden vaihdossa aikaisempaa lyhyemmän tovin ja ihmettelin kovin mitä hänellä olisi yllään tällä kertaa. Pitkät vaaleat suortuvat kutittelivat selkääni naisen painaessa itsensä ihoani vasten, käden jatkaessa kaluni käpälöintiä.

"Esittelisitkö asusi minulle?" tiedustelin halua huokuvalla äänellä. Halusin nähdä vielä tämän yhden asun ennen lihallista yhteyttä, aktiin ryhtymistä. Olisin voittanut vedon että patjailu oli bimbon päämääränä ja tavoitteena tässä pukuilussa. Alusvaatteet olivat kierros kierrokselta etenevissä määrin seksikkäämpiä ja vähemmän peittäviä pitsiunelmia. Blondi nautti kiusoitella ja kosketella kehoani, tuoda nähtäväkseni eroottisia asusteita ja kohottaa kulliani. Hitaasti liikkuen nainen siirtyi eteeni, kylpytakki yllään.

Yhdellä nopealla liikkeellä Muusa karisti takkinsa ja paljasti karvansa. Ketunhäntä kainalosta pilkottaen, bimbo keikisteli edessäni syntymäpäiväasussa, lanteitaan keinuttaen. Blondi tarttui suuriin rintoihinsa, tyrkylle niitä kohottaen. Keinotekoinen ketunhäntä valahti roikkumaan naisen jalkojen väliin, valkoinen hännänpää punaisen turkin jatkeena. En nähnyt minkäänlaista vyötä tai kiinnitysmekanismia, enkä heti käsittänyt kuinka häntä pysyi naisen takapuolessa kiinni.

Oma häntäni oli kovasti pystyssä eikä auttanut ajatusten rattaiden kääntymistä. Vain yksi miete mahtui päähäni, voidella vako valmiiksi kylvöä varten ja mahduttaa itseni blondin alapäähän.

JATKUU

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS