Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Romantiikka Forever trusting in who we are...
QR-Code dieser Seite

Forever trusting in who we are... Hot

Onko rakkaus liikaa pyydetty? Onko se liikaa, että saisi hiukan läheisyyttä; rakastavan käden ympärille ja lämpimät huulet omille? Iloita yhdessä, surra yhdessä?

Ilmeisesti on.

Koko elämäni olen etsinyt rakkautta. Se on jotain mystistä ja puhdasta - jotain mitä en ole päässyt kokemaan.
Olen peittänyt itseni jäähän, sillä en osaa käsitellä tunteitani. Samaan aikaan pelkään, ja haluan, sitä mitä etsin.

Tapasin tosin erään... on ihme ettemme ole sukua. Olemme niin samankaltaisia. Hänen huumorinsa, hänen tapansa katsoa elämää ja kirjallisuutta... se on jotain ainutlaatuista. Ajatusmaailmamme sopivat yhteen täydellisesti. Hänen seurassaan olen kotona, hänen seurassaan olen turvassa. En ole kertonut sitä hänelle; pelkään hänen katoavan elämästäni. Silloin minulla ei olisi mitään. Ei mitään.

Luotan häneen. Hän kuuntelee, lohduttaa ja nauraa. Olen myös alkanut luottaa hieman itseeni. Jääni on sulanut. Ei kokonaan vielä, mutta osittain.

Voisin tyytyä pelkästään tähän, jos se olisi ikuista. Ehkä minun on tyytyminen siihen kuitenkin nyt, sillä olen varma siitä etten tule saamaan rakkautta. Ehkä pelkään sitä liikaa - tai sitä, että satutan siihen itseni.



Tässä hieman omaa ajatuksenjuoksuani, kiitän lukijoita :)

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.5  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Forever trusting in who we are... 2015-07-18 20:23:44 peka
Arvosana 
 
1.5
peka Arvostellut: peka    July 18, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi. En sano että tämä olisi huonosti kirjoitettu, mutta tämän lukemisesta jää melko ulkopuolinen fiilis. Tunteet tulevat päästäsi, mutta ne kertovat jotain ainoastaan sinulle koska et taustoita tekstiä millään lailla.

Nyt yksinkertaistan ja kirjoitan esimerkin:
"En voi hyvin. Minun on paha olla. Ainoa joka ymmärtää minua olet sinä. Mutta pelkään sinua."

Jos yllä oleva olisi koko teksti niin mitä lukija siitä saa? Ei mitään, koska lauseet ovat vain irrallisia kirjoittajan aivoituksia. Lukija haluaa vastauksia kysymyksiin. Miksi kirjoittaja ei voi hyvin? Kuka tämä henkilö on joka on tullut kirjoittajalle niin tärkeäksi. Miksi hänestä on tullut tärkeä? Mitä ne ajatukset ovat joita muut eivät ymmärrä? Minkä takia suhteessa on myös tälläinen puoli että kirjoittaja pelkää hänelle tärkeää henkilöä? Millaisesta pelosta on kyse?

Vaikka kyse olisi kirjoittajan omasta elämästä niin kirjoittajan on uskallauduttava kertomaan enemmän ja avaamaan taustoja. Vastaamaan kysymyksiin. Muutoin teksti ei anna lukijalle mitään ja on turha. Tuli pitkä vastaus. Toivottavasti osasin selittää niin että ymmärsit mitä ajoin takaa.
Kiitos tekstistä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS