Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Kuka haluaa palautetta?
QR-Code dieser Seite

Kuka haluaa palautetta? Hot

Koska Kirjoittaja.fi-sivuston keskustelu-osio on suurimalle osalle lukijoista nevöhööd, kirjoitan tänne saadakseni näkyvyyttä.

Vaikuttaa siltä, että moni kirjoittaja dumppaa tekstinsä tänne kerran, eikä käy enää sen jälkeen lukemassa kertaakaan saamaansa palautetta.

Miten suunnata siis aikaa niille kirjoittajille, jotka haluavat oikeasti saada palautetta tekstistään?

Novellin lukemiseen ja sen arvostelemiseen ja palautteen mietintään menee paljon aikaa. Tekstejähän täällä on valtavasti, eikä kukaan kykene arvostelemaan niistä jokaista. Minä haluaisin käyttää aikani ja vaivani ja mielenkiintoni ihmisiin, jotka siitä välittävät ja jotka sitä arvostavat.

Tajusin vasta tänään alkaa seuloa tekstejä sen mukaan, milloin kirjoittaja on viimeksi kirjautunut sivustolle. Senhän näkee katsomalla profiilitietoja. Jos henkilö on kirjautunut viimeksi 86 päivää sitten ja lisännyt novellinsa 86 päivää sitten, en luultavasti aio enää tämän jälkeen lukea hänen aikaansaannostaan.

Ilman kirjautumattahan kykenee käymään täällä vilkaisemassa onko palautetta tullut. Kehotankin siis kirjautumaan, jotta vierailu näkyy muille ja kertoo, että kiinnostusta löytyy edelleen.

Myös itse palautteeseen kannattaa laittaa edes peukkua ylös- tai alaspäin, jotta arvostelija tietää kirjoittajan lukeneen palautteen (tai jonkun muun lukeneen sen, ettei se tunnu olleen turhaa). Turhuuden tunne tukahduttaa kyllä herkästi halun antaa palautetta.

Pyrin lukemaan eri kirjoittajien aikaansaannoksia, enkä vain samojen. Käyn täällä kausittain, ruuhkavuosimaraton ei salli tyhjiä kalenterinsivuja tai 'mitä sitä sitten tekis' -ajatuksia.

Minä olen hyötynyt paljon saamastani palautteesta tällä sivustolla. Täällä on tosiaan ihan ensimmäinen teksti, mitä olen ikinä kirjoittanut (koulun äikän tunnin kirjoitelmia lukuunottamatta) ja siitä on menty eteenpäin.

Toivon antamistani palautteista ja tulevista palautteistani olevan paljon hyötyä.

Arvostelut

View all user reviews

Käyttäjien arvostelu: 6 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (6)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Kuka haluaa palautetta? 2018-06-23 21:50:35 Ansassa
Arvosana 
 
5.0
Ansassa Arvostellut: Ansassa    June 23, 2018
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Kuka haluaa palautetta? 2018-05-02 08:45:25 Korpi
Arvosana 
 
5.0
Korpi Arvostellut: Korpi    May 02, 2018
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hienoa, että jaksat kirjoittaa palautetta. Itse olen tänne julkaissut jo monia vuosia sitten Pantteri-käyttäjälle, mutta sitten en enää päässyt sinne sisälle. Harmi sinäänsä, vaikka salasanankin muistin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Kuka haluaa palautetta? 2018-03-06 18:00:41 Kirja * hiiri
Arvosana 
 
5.0
Kirja * hiiri Arvostellut: Kirja * hiiri    March 06, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Samaa mieltä

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Kuka haluaa palautetta? 2018-02-09 05:43:10 Ryövärintytär
Arvosana 
 
5.0
Ryövärintytär Arvostellut: Ryövärintytär    February 09, 2018
  -   Kaikki arvostelut

Komppaan aloittajaa täysin. Palaute on tärkeää ja kirjoittajan olisi hyvä muistaa, että palautteen antaja on arvostellessaan käyttänyt omaa aikaansa epäitsekkäästi auttaakseen ja tsempatakseen kanssakirjoittajaa. Olisi hyvien tapojen mukaista - jos ei sanallisesti, niin edes peukulla - huomioida arvostelu. Itse en tyhjään halua aikaani tuhlata. Tieto palautteen perille menemisestä riittää (eli peukku, jos ei haluta vastata sanallisesti), koska silloin tiedän, että ehkä olen antanut kirjoittajalle edes jotain ajateltavaa tai jos en muuta niin ainakin hyvän mielen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
50
Report this review
Kuka haluaa palautetta? 2018-02-06 09:10:29 Yaman
Arvosana 
 
5.0
Yaman Arvostellut: Yaman    February 06, 2018
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mahtavaa! Olen odottanut jo pitkään, että joku käsittelisi tätä aihetta juuri tällä otteella!

Ehdottomasti haluan palautetta. Uusin kirjoitelman tekele on vielä viimeistelyssä, enkä tiedä varmasti koska se on valmis, mutta lähipäivinä. Ja ihan varmasti toivon siihen palautetta. :) Olisihan se kiva. Ja mitä useammalta sitä kimppa-kivempi. Eikä edes tarvi tykätä.


Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review
 
View all user reviews
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS