Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet Helpompi lisäystapa?
QR-Code dieser Seite

Helpompi lisäystapa? Hot

Olen tällä sivustolla huomannut että monet ihmisistä ovat sitä mieltä että olisi kätevämpää
jos käyttäjät lisäisivät tarinansa tänne kokonaisina eivätkä pätkissä ja omasta mielestänikin se olisi kätevämpää mutta ongelma on seuraava:
Mikäli aloitat sivustolle uuuden novellin kirjoittamisen sitä ei voi mistään tallentaa ja jatkaa myöhemmin (ainakaan tietääkseni) eikä ole yhtään kätevämpäää jättää sivustoa päälle puhelimella tai tietokoneella koko yöksi jotta voi jatkaa tarinaa huomenna. Joten kysyn nyt ylläpidolta että onko mitenkään mahdollista lisätä sivustolle projekti kohta tai jotain sen tapaista missä voit kirjoittaa tarinasi kokonaisiksi ennen kuin julkaiset ne sivustolle.
Tai sitten niin että voit tallentaa tarinasi esimerkiksi pdf tiedostoksi ja lähettää sen tänne.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.7  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Helpompi lisäystapa? 2018-04-21 14:38:52 TarraLeguaani
Arvosana 
 
N/A
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    April 21, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Olen täysin samaa mieltä kaikkien muidenkin kanssa. Älä kirjoita tänne suoraan. Aina ensin talteen jonnekin omalle koneelle tai puhelimeen. Minä käytän Wordia. Tekstiä pitää hioa, korjailla ja hauduttaa ja lopuksi vielä korjailla. Kukaan kirjailija ei kirjoita suoraan tekstiä ja sitten se on kerralla valmis. Ei siis ole mitään järkeä kirjoittaa suoraan tänne, koska sitten sille ei saa enää tehtyä mitään. Siinä ei myöskään opi toisten palautteista läheskään niin tehokkaasti.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Helpompi lisäystapa? 2018-04-17 14:18:24 KimiK
Arvosana 
 
1.5
KimiK Arvostellut: KimiK    April 17, 2018
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Heh, ei se ihme ole että teksteihin kaivataan korjauksia, jos ja kun kirjoittaja kirjoittaa tarinaa suoraan tänne...

Itse kirjoitan kännykällä muistioon ja kopion sieltä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
30
Report this review
Helpompi lisäystapa? 2018-04-17 06:55:18 Arska
Arvosana 
 
4.5
Arska Arvostellut: Arska    April 17, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tämä aihe on eri muodoissaan puhuttanut täällä aiemminkin. Tämä liittyy siihen, ettei täällä voi editoida, eikä täältä voi poistaa tekstejään itse.

Asiaan on varmasti hyvät syyt ja se on varmasti tarkoin harkittu ylläpidon puolelta. Yksi syy luultavasti on se, että näin saataisiin kirjoittajat valmistelemaan tekstinsä huolellisesti ennen esille laittoa.
Kun tänne laittaa luettavaksi tekstiraakilen ja saa sille kommentoinnin ja korjausneuvoja, niin asiahan on jokseenkin sama kuin veisit auton katsastukseen nähdäksesi mitä vikaa siinä on.
Saat tekstiaihiolle pari tähteä, ja sen vaikutus on ettei lukijoita kiinnosta huonohkon arvostelun saanut novelli. Mieluummin klikataan auki se, jolla on pitkä tähtisikermä.
Jo siksi kannattaa kirjoittaa aihe valmiiksi omalle koneelle ja liittää sivustolle mahdollisimman valmis tuote.

Itse kirjoittelin tarinoitani aiemmin toiselle sivustolle ( taisi olla joku Kirjanet.com ) Siellä oli mahdollisuus editointiin ja siellä kirjoittelimme jatkokertomuksia, joita pystyi liittämään edellisen jatkoksi kronologisessa järjestyksessä. Täällähän sellainen ei onnistu, joten jatko-osat joutuu lukemaan tavallaan väärinpäin. Kokeilin sitä täällä, ja totesin homman huonosti toimivaksi.

Tuolla Kirjanetin puolella meillä oli myös kirjoitustiimi ja kirjoittelimme jatkiksia vuorotellen jaksojen tekemisessä. Oli todella mukavaa ja haasteellista pitää juonen kulku hallussa. Minulla on hallussani huikeita scifijuttuja noilta ajoilta, mutten voi niitä julkaista ilman kirjoittajakumppaneiden suostumsuta ja tiimi on hajonnut joten se siitä.

Mutta kuten boxo mainitsee: Tallenna omalle koneelle työsi ja julkaise sitten kokonaisuus. Se kannattaa ja erityisesti sinun kannattaa jatkaa ja kehittää kirjoittajan lahjaasi. Sinun mielikuvituksesi on yksilöllisen omaperäinen ja sillä erotut eduksesi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
50
Report this review
Helpompi lisäystapa? 2018-04-16 20:53:29 boxo
Arvosana 
 
2.0
boxo Arvostellut: boxo    April 16, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kirjoita koko tarina omalle koneellesi, esim Officella...LibreOfficella...WordPad illa..tai vaikka Painttiin...Sitten kopioit sen koko tekstin tänne sivustolle kerralla.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
50
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS