Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Mielipiteet LAITTOMUUDEN SALAINEN VAIKUTUS
QR-Code dieser Seite

LAITTOMUUDEN SALAINEN VAIKUTUS Hot

LAITTOMUUDEN SALAINEN VAIKUTUS

Professori Tapio Puolimatkan uusin kirja Laittomuuden salainen vaikutus (Perussanoma Oy, 2021) on valaiseva tietopaketti aikamme tunteita herättävistä moraalisista kysymyksistä, kuten abortista, translain uudistamisesta ja sukupuolineutraalista kasvatuksesta. Puolimatka puolustaa heteroseksuaalista perhemallia ja muitakin klassisen kristinuskon arvoja.

Kirjailijan kerrontatapa on tieteellinen ja pedantti, mutta silti teos on kieliasultaan kansantajuinen ja soveltuu maallikonkin luettavaksi. Puolimatka ei esitä asiaansa vain mututuntumalla, vaan perustelee näkemyksensä lähdeteoksiin tai tutkimuksiin viitaten.

Pidän tärkeänä, että arvostetussa asemassa oleva tiedemies nostaa kissan pöydälle ja on avoimesti konservatiivinen kristitty, kun monet muut päättäjät, vaikuttajat ja seurakuntien johtajatkin antavat julkisuuteen vain ympäripyöreitä lausuntoja, vaikka eivät sisimmässään hyväksy nykyistä menoa. Tuskin kukaan voi enää välttyä LBHTQ-ideologian pakkosyötöltä nykypäivän Suomessa, monista muista maista puhumattakaan.

Valtamedia antaa seksuaalivähemmistöistä yksipuolisen kuvan. Setan, Trasekin ja Sexpon toimintamallina tuntuu olevan, että jos et ole meidän puolellamme, olet meitä vastaan. Johdonmukaisen propagandan ja kauan jatkuneen manipuloinnin seurauksena uusi ajattelu on saatu tungettua salakavalasti mm. koulujen oppikirjoihin ja opetussuunnitelmiin.

Yliopistoissa etenkin on jo melkein mahdotonta puhua sen puolesta, että perinteinen miehen ja naisen muodostama avioliitto on lapsien näkökulmasta katsottuna turvallisin perhemuoto. Väitetään myös ihan vakavissaan, että miehellä voi olla kuukautiset ja että mies voi synnyttää.

Puhutaan yksilön vapaudesta, ihmisoikeuksista ja tasa-arvosta, mutta samalla toimitaan näitä hienoja periaatteita vastaan, kun vastapuolelta tukitaan suut kerta toisensa perään esim. turvalliseen tilaan vetoamalla. Jos pelissä on oman työpaikan menettäminen, moni luopuu leikistä. Pahimmillaan voi käydä jopa niin, että ihmiseltä otetaan lapsi huostaan, jos hän ei anna alaikäisen lapsensa käydä vaihtamaan omaa sukupuoltansa hormonihoidoilla. Ulkomailla on tästä jo ennakkotapauksia, ja koska LBHTQ-liike on maailmanlaajuinen, nämä ilmiöt ovat rantautumassa myös Suomeen.

Nämä kaikki kauhukuvat Tapio Puolimatka tuo kirjassaan esille. Siksi suosittelen hänen teostaan jokaiselle aikaansa seuraavalle kristitylle. Vaarallisilla vesillä ollaan, mutta ehkäpä laivan suuntaa voidaan vielä kääntää?

Tein kotikaupunkini kirjastoon hankintaehdotuksen kirjasta Laittomuuden salainen vaikutus, mutta kirjasto ei suostunut sitä hankkimaan säästösyihin ja vähäiseen lukijamäärään vedoten. Kaukolainana kuitenkin sain teoksen käsiini. Varmaan kirjaston budjetti on rajallinen, mutta jäin silti pohtimaan, oliko kirja hankinnoista päättävän henkilön mielestä liian vaarallinen tai muutoin sopimaton.Mikko Haaksluoto,

Kotka

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
3.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
LAITTOMUUDEN SALAINEN VAIKUTUS 2021-08-27 09:34:38 Arska
Arvosana 
 
3.0
Arska Arvostellut: Arska    August 27, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tervehdys Vesku.

Tuot esiin mielenkiintoisen näkökannan tästä mainitsemastasi "uudesta ajattelusta".

Tämä ajattelumalli pitää mielestäsi sisällään LBHTQ- idepologian pakkosyöttöä?
Minä en koe näin.

Tietoa tulee jakaa ja uudistaa, pitää antaa uusien ajatusmallien nousta esiin ja katsoa kestävätkö ne käytännön ja arjen kulutusta.
On myös uskallettava katsoa elämää todellisilta näkökulmilta, eikä jääräpäisesti asettua puolustamaan niitä ns. "Kristillisiä arvoja", joiden linnake murentuu pala palalta juuri siitä syystä, ettei uskalleta uudistua tiedon ja tietämyksen lisääntyessä.

Puhut myös miehen ja naisen välisestä avioliitosta lapsen kannalta parhaana vaihtoehtona. ( Mainitsetko MIEHEN ensin siksi, että kristillisiin perinteisiin kuuluu miehen osa perheen päänä?)

Pyritäänkö perikristilliseen tapaan luomaan
pelon ilmapiiriä nostamalla esiin lapsen mahdollinen halu sukupuolensa muuttamiseen ja siitä seuraavia ongelmia korostamalla.
Jos lapsi haluaa lähteä muuttamaan sukupuoltaan alaikäisenä, on ongelma jossain muualla kuin lapsenoikeuksissa. En usko keneltäkään otettavan lasta huostaan sen vuoksi, etteivät vanhemmat suostu alaikäisen toiveeseen sukupuolen vaihdoksesta. Kyllä perheessä on silloin jotain muuta pielessä.

Heteroparien liitto antaa lapselle parhaan ja turvallisimman lähtökohdan elämään, näinhän kristillisiä arvoja myös perustellaan. Uskaltaisin sanoa että, homogeeninen parisuhde, riippumatta henkilöiden seksuaalisesta suuntautumisesta on parempi lähtökohta lapsen elämälle, kuin moni kiihkeästi uskonnollinen "normiperhe".

Maailma ja yhteiskunta ovat kehittyneet ja avioliitto on jäämässä käytännön syistä "pois muodista". On surullista katsoa ihmisten kärvistelevän parisuhteessa, joka ei toimi. Siinä kerätään vuosikymmenien aikana katkeruutta toisiaan kohtaan. Mielestäni avioliitoista pitäisikin tehdä määräaikaisia. Maksimisaan kymmenen vuotta, ja yhden kerran voisi anoa lisäaikaa yhdestä viiteen vuoteen. Voisi elämä olla auvoisempaa parisuhteessakin, kun ei samalla suorittaisi "kristillistä elinkautista".

"Jos et ole puolellamme, olet meitä vastaan"? Miksi liitän tämän ajattelumallin juuri moneen tapaamaani "voimakkaasti uskonnolliseen" henkilöön, riippumatta henkilön uskonnollisesta suuntautumisesta.

Vaikka olenkin eri mieltä monista asioista kanssasi, pidän suuressa arvossa sitä, että " nostat kissan ", ja asetut omien arvojesi kanssa keskusteluun.

---Arska---

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS