Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Takaisin elämään
QR-Code dieser Seite

Takaisin elämään Hot

Olen vielä nuori ja kokematon. Kaikki tuntuu vieraalta. Toivun pari vuotta kestäneestä sairaudesta. Istun baarissa ja katselen porukkaa.

Tuntuu kun olisi herännyt kuolleista. Enää en tarkkaile maailmaa ulkopuolelta, vaan olen sen sisällä. Enää ei vituta ja ahdista koko ajan. Se tuntuu kummalliselta. Tunnen taas asioita ja niillä on merkitys.

Iloisen tunteen taustalla kummittelee melankolia ja angsti. Kaipaan hyvitystä. Haluan saada elämältä takaisin edes osan siitä mitä olen menettänyt. Mä olen täällä! Katsokaa! Mä haluan olla jotain!

Maailma tulee vielä potkimaan, mutta nyt mä olen vahvempi. Periksi ei anneta. Antakaa tulla vaan! Täältä pesee! Antakaa mulle kaunis mimmi, jota rakastella! Meikäläinen osaa hoitaa hommat. Antakaa mulle pullo koskenkorvaa, niin vedän sen ykkösellä! Ei tunnu missään. Pistäkää vihdoin soimaan joku kunnon biisi! Mä tanssin teidät kaikki suohon. Ehkä tanssin päin helvettiä, mutta teen sen niin tunteella, että ihailette.

Siirryin parketille. Moneen vuoteen ei olemassaolon kauneus ole avautunut mulle näin kokonaisvaltaisena. Hetken elämäni on täydellinen. Viina käy vereeni. Nauran ja tanssin.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.5  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Takaisin elämään 2015-07-29 09:41:43 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    July 29, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Oman uhon lisäksi teksti tarvisi paljon lisää tukea, joka kantaisi sen alusta loppuun. Tämä ei luultavasti ole mitenkään merkityksellinen tai antoisa luettava kenellekään muulle kuin kirjoittajalle. Kirjoitelma tarvitsee siis lisää massaa, lihota sitä. Hyvää oikeinkirjoitusta, tyyli pysyy, hyvä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Takaisin elämään 2015-07-19 17:22:10 peka
Arvosana 
 
2.0
peka Arvostellut: peka    July 19, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi. Lyhyestä tekstistä on vaikea saada hyvä koska siihen pitää terävästi saada iskettyä joku pointti. Ja vielä niin, että se ei vaadi siihen paljoa selittelyjä tuekseen. Minusta tämä tarina jäi nyt jotenkin torsoksi kun sitä taustoitusta ei ollut. Eli minun mielestäni tämä ei toiminut näin.

Teksti näyttää luettavalta, sujuvalta, raikkaalta. Mutta näin lyhyestä pätkästä ei siitäkään osaa paljoa sanoa. Valitettavasti oikeastaan.

Kiitos tekstistä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Takaisin elämään 2015-07-16 20:18:14 takethiswaltz
Arvosana 
 
3.5
takethiswaltz Arvostellut: takethiswaltz    July 16, 2015
  -   Kaikki arvostelut

Hauska ajatelma, mutta llisin kaivannut enemmän syvyyttä ja kertomusta. Teksti etenee sujuvasti, joten tämä olisi kestänyt jaajempaakin tarkastelua.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS