Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Huumehuuruinen unelma
QR-Code dieser Seite

Huumehuuruinen unelma Hot

Haluan maata sängylläni alla peiton, jossa on aku ankka hahmoja. Haluan katsoa parvekkeen avonaisista kaksoisovista ulos yötaivaalle. Kuu hymyilee minulle, ja kysyy. "Mitä haluat poikani?"
Nousen ylös, ja tipsuttelen viileällä lattialla. Astuessani parvekkeelle kuulen selkeästi yön sirinän. Lehtien havinaa, ja lammen loisketta. Kuu kysyy uudestaan. "Mitä haluat poikani?"
Mietin hetken, ja sanon. "Kymmenen grammaa galaksin parasta pilveä, määrää vastaava kasa kokaiinia. Yksi lista valiumia olisi ihan kiva, ja muutama taikasieni."
Kuu miettii hetken, ja hymyilee taas huumeista hymyään. "Selvä poikaseni. Olet ansainnut sen."
Ja sillä hetkelle ruskea pussi laskeutuu parvekkeelle pieni suloinen laskuvarjo sitä kannatellen. Sanon kiitos, ja menen takaisin sisälle. Yö ei lopu koskaan, koska olen vapaa. Paitsi, että Nasse majava kiipeää parvekkeelle. Hänen nuuskauksen syövyttämä sniffinenä haistaa huumeet kilometrin päähän. Hän kysyy. "Tarjootko paukut?"
Murhasin Nasse majavan sinä yönä Kuun nauraessa. Ja katselin kuolleen ruhon leijuvan kohti Kuuta. Kohti hänen avonaista suuta.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
1.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Huumehuuruinen unelma 2016-11-18 21:25:33 Vuorenhelmi
Arvosana 
 
1.0
Vuorenhelmi Arvostellut: Vuorenhelmi    November 18, 2016
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Huh, mä muistan Valion Masse Majavan ja tuli heti se vanukkaan maku suuhun!

Näin lyhyessä tarinassa aikamuoto olisi mielestäni hyvä pitää samana alusta loppuun, ellei ole oleellista muuttaa sitä parissa virkkeessä, niin kuin tässä lopussa nyt on?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS