Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Kellarin luukku
QR-Code dieser Seite

Kellarin luukku Hot

Löntystin keittiön läpi kohti jääkaappia, ja jalkani eivät päästäneet ääntäkään uuden kotini hienolla parkettilattialla. Olin viimein saanut kaikki tavarat siirretyä, ja muuttomiehet olivat lähteneet. Sain viimeinkin olla yksin. Silti päähäni virtasi ajatus; "Olenko minä yksin." Ajatus johtui enemmänkin pienestä luukusta keittiön lattialla, jonka alta paljastui pieni mitätön kellari. Olin huomannut sen vasta muuton ohella, ja olen ihmetellyt: "Miksi minulle ei kerrottu siitä?"

Vedin kellarin luukun kahvaa kaikella voimallani, mutta se ei edes liikahtanut. Päätin, ettei se se olisi niin arvokas minulle, että se voisi viedä yöuneni, joten lähdin turhautuneena astelemaan luukulta kohti kutsuvaa sänkyäni. Jalkani jäi puoliksi ilmaan kun kuulin pienen napsahduksen. Käännyin hiljaa kohti keittiötä, ja lähdin tyhmän rohkeasti sitä kohti, vain löytääkseni kellarin luukun kannen makaamassa kaukana pienestä luukusta itsestään. Päätin vapisevin jaloin olla oikea mies, ja käydä katsomassa kellarin sisältö. Laitoin kellarin sisälle yhden jalan, istuessani luukun reunalla. Vetäsin sen kuitenkin nopeasti pois. Minä en ollut katsonut niin monta kauhuelokuvaa astuakseni tyhmänä pimeään mystiseen kellariin, Nostin katseeni pois pelottavasta kellarista, ja sitten minä näin sen. Se oli kuin valo, mutta se ei tuonut lohtua minulle. En pystynyt erottamaan kasvoja, mutta pystyin hahmottamaan valkoisen ruumiin reunat. Olin kokonaan haamuin lumoissa, vaikka tiesin, että jos en liiku tulisin kuolemaan.



Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 2 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
2.0  (2)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Kellarin luukku 2017-02-07 08:31:34 Substanssi
Arvosana 
 
1.0
Substanssi Arvostellut: Substanssi    February 07, 2017
Top 500 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Sinulla on selvästikin ollut visio, mutta et ole oikein kyennyt vielä saamaan sitä paperille. Tekstissä on jännitystä, mutta se latistuu ilmaisun outouksiin. Itseäkin vaivaa sama juttu, joten ei muuta kuin harjoittelemaan.

Lue tekstiä uudestaan läpi kun olet antanut sen levätä pari päivää. Näin voit katsella sitä tuoreemmin silmin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
Kellarin luukku 2017-02-06 06:01:36 Poketopi
Arvosana 
 
3.0
Poketopi Arvostellut: Poketopi    February 06, 2017
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kutkuttava tarina. Pientä huolimattomuutta tekstissä, mikä ei näin lyhyessä tarinassa ole kovinkaan hyvä juttu. Pidä aikamuodot vakiona. Esim kohdassa "Olin huomannut... ja samassa lauseessa ...olen ihmetellyt..." Tiputa olen sana kokonaan.

Lisäksi pilkkusääntöä hioisin vielä. Ja- sanan eteen ei pilkkua, jos lauseessa yhteinen nimittäjä. Lisäksi ajatuspilkut pois. Ei haittaa itseä, eikä keskiverto lukijaa, mutta tekee tekstistä kömpelöä, ja antaa hiomattoman vaikutelman. Kyllä se siitä. Ei kaikki ole äikänopeja, kuten ei myöskään allekirjoittanut. Keep on writing. Hyvä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS