Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Berry #8
QR-Code dieser Seite

Berry #8 Hot

Maya astui satulahuoneeseen. Oli kulunut 2 kuukautta kun Maya aloitti ratsastuksen. Maya löysi listoista pian nimensä ja katsoi kenellä meni. Opettaja oli luvannut että tänään Mayan ryhmä harjoittelisi laukkaa. Pian Maya löysi nimensä. Maya meinasi kiljua riemusta. Maya sai ratsukseen Berryn. Lolakin saapui satulahuoneeseen. "Mä menen Berryllä!" Maya hihkaisi Lolalle. Lola katsoi kenellä itse meni. "Mä menen Honeylla. Se on niin ihana." Lola sanoi. Otimme poniemme varusteet ja menimme harjaamaan niitä. Kun Maya avasi Berryn karsinan oven, se hörähti ja tuli iloisesti vastaan. Maya silitti Berryn mustaa turpaa ja harjasi ponin kauttaaltaan. Sitten hän laittoi sille satulan ja suitset. Zoe saapui paikalle. "Sanoinhan että meet joskus Berryllä." Zoe sanoi. "Kenellä sä meet?" Maya kysyi. "Mun lempparilla!" Zoe hihkaisi. "Eli?" Maya kysyi. "Homylla!" Zoe sanoi. "Nyt kaikki menee lempparillaan." Lola sanoi. "Mulla on Homy. Lolalla Honey ja Mayalla Berry." Zoe sanoi. Maya halasi Berryä.

Maya heilautti itsensä Berryn selkään ja sääti jalustimet sekä satulavyön. Maya ei voinut olla kikattamatta ratsulle minkä opettaja valitsi Amandalle. Amanda oli saanut Pullan. Pulla oli koko tallin laiskin poni. Amandan ilme oli huvittava kun hän sai tietää menevänsä Pullalla. Maya antoi Berrylle avut ja Berry lähti kävelemään uraa pitkin. Käynnissä tuntilaiset harjoittelivat miten laukka nostetaan. Ravissa he tekivät ympyröitä. Sitten ratsastajat siirtyivät jonoon toiselle pitkälle sivulle. Maya oli kolmantena. Ensimmäisenä vuorossa oli Lola. Hän meni ravissa voltin lyhyelle sivulle ja kulmassa nosti laukan. Honey totteli Lolaa kiltisti ja nosti hyvän laukan. Lola siirsi Honeyn kulmassa ravin kautta käyntiin ja meni jonon perälle. Seuraavana vuorossa oli Violet. Maya ei ehtinyt katsella kun Violetin meni, sillä hänen piti pidätellä Berryä. Kun oli Mayan vuoro Berry teki kauniin ympyrän ravissa. Kulmassa Berry siirsi loistavaan laukkaan. Toisessa kulmassa se siirsi kiltisti ravin kautta käyntiin. Maya katsoi vielä Zoen ja Amandan vuorot, ennen kuin keskittyi Berryn halimiseen.

Tunnin jälkeen Maya otti Berryn talliin ja meni sitten satulahuoneeseen muiden luokse. Opettaja, Lola, Zoe, Amanda, Violet, Emily ja Joy odottivat jo siellä. Maya istui Lolan ja Zoen väliin. "On aika valita ketkä 5 pääsevät vuoden halloweenleirille. Se on leiri mikä alkaa ensiviikolla ja kestää kokoviikon." opettaja aloitti. "Jokaiselle leiriläiselle valitaan leiriponi. Iltaisin leikitään kauhuleikkejä tallissa. Perjantaina eli haloweenina pidetään pukukilpailu minkä 1 ratsukko voittaa." opettaja jatkoi. Opettaja otti ämpärin missä oli kai kaikkien tuntilaisten nimet. "Ensimmäisenä mukaan pääsee....Amanda." opettaja sanoi. Hän nosti seuraavan lapun. "Zoe!" ja seuraavan. "Lola!" ja seuraavan. "Emily!" ja viimeisen. "Joy!" opettaja sanoi. Maya näytti pettyneeltä. Joy viittasi. "Olen pahoillani. Mutta minä en pääse koska me lähdetään sunnuntaina perheen kanssa Islantiin 10 päiväksi." Joy sanoi. Opettaja nyökkäsi hyväksyvästi. "Sitten mukaan pääsee....." opettaja aloitti. Hän nosti lapun. "Maya!" hän sanoi. Maya piristyi. Hän pääsisikin mukaan halloweenleirille parhaiden ystäviensä kanssa.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS