Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Berry #9
QR-Code dieser Seite

Berry #9 Hot

Maya heräsi puhelimensä piipittävään herätysääneen. Hän sammutti sen. ^Miksi edes laitoin herätyksen?^ Maya mietti, kunnes muisti. Tänään oli maanantai. Ja tänään halloweenleiri alkaisi. Maya puki nopeasti päällensä, söi aamiaisen ja otti kassinsa, mihin hän oli pakannut tavaransa. Kun Maya oli lähdössä ulos joku koputti. Maya avasi oven ja näki Lolan. "Moi!" Maya sanoi. "Moi! Tulin hakemaan sua." Lola sanoi. "Zoe on tuolla." Lola sanoi osoittaen Zoeta hiukan kauempaa. Maya otti laukkunsa ja lähti Lolan kanssa Zoen luokse. "Moi!" Maya sanoi. "Moi! Kenet haluisitte leiriponiksi. Mä haluisin Homyn." Zoe sanoi. "Honey!" Lola sanoi. "Berry!" Maya sanoi. Oli selvää että jokainen halusi suosikkinsa. "Teillä meni hyvin torstaina." Zoe sanoi. "Kiitos samoin." Maya sanoi. Lola tyytyi hymyilemään.

Pian tallirakennus saapui tyttöjen eteen. Opettaja oli jo pihassa. "Opettaja mihin viemme tavarat?" Lola kysyi. "Kutsukaa minua nimelläni. Se on Roosa. Viekää tuonne tallin vintille. Siellä me nukumme. Siellä on 5 patjaa. Valitkaa jokainen 1." opettaja sanoi. "Onko täällä vintti!" Lola riemastui. "Onko se pimeä ja pelottava?" Zoe riemastui. "On!! Ja siellä kummittelee!" Roosa sanoi. Tytöt nauroivat.

Maya, Lola ja Zoe astuivat vintille. Vintillä oli 2 ikkunaa ja heiniä oli levitetty reunoille. Tytöt ottivat 3 vierekkäistä patjaa läheltä ikkunaa. Maya oli ikkunan edessä, Lola hänen toisella puolella ja Zoe toisella. Vintillä oli pimeää, mutta onneksi ikkuinoista tuli auringonvaloa. Zoe otti taskulamppunsa ja valaisi itseään alhaalta. "Kello 3 yöllä kummitukset heräävät ja vaanivat teitä kuolemaanne asti MUAHAHHAHAHHAHAHAHAHAH!" Zoe mörisi. Mayaa ja Lolaa nauratti.

Amanda astui vintille Emily perässään. He ottivat 2 patjaa toiselta puolelta ja rupesivat puhua minkä ponin haluaisivat leiriponikseen. "Mä niin haluaisin Royn mun leiriponiksi." Emily sanoi. "Mä taas toivon Berryä. Epäilen että saan sen. Ope puhui että eräs Berryn ratsastajista oli niin taitava. Uskon että se tarkoitti mua. Mä sain Berryn liikkumaan niin sulavasti." Amanda sanoi. Mayaa suututti Amandan sanat. Hänkö sai Berryn liikkumaan sulavasti? Ehei! "Eläpäs niin luule Ama. Mä uskon että Maya saa Berryn leiriponikseen." Zoe sanoi. Maya nyökkäsi. "Muistatko että sä löit Berryä." Maya sanoi. "Ja Roosan piti kertoa sulle että poneja ei saa lyödä." Lola sanoi. Amanda pyöräytti silmiään. "Idc." tuo sanoi ja poistui vintiltä Emily perässään. Maya, lola ja Zoekin lähtivät vintiltä. Oli aika valita leiriponit.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS