Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Reunalla
QR-Code dieser Seite

Reunalla

Jos olen jyrkänteen reunalla ja huudan apua, kuuleeko minua kukaan? Askeleeni lipsuu ja putoan. Happi katoaa keuhkoistani. Onko ketään, joka antaisi minulle ilmaa, tarttuisi käteeni ja vetäen minut ylös. Onko kohtaloni syöksyä alaspäin kuitenkaan saavuttamatta maata? Mistä saisin siivet selkääni, joilla voisin paeta pudotusta? Mistä löytää voima vapauttaa itsensä ja alkaa elää. Elän maailmassa, jossa muut ovat kuuroja tai suuni on ommeltu umpeen. Silmäni näkevät liikaa ja mieleni huutaa apua, tuulen voimistuessa ja viedessään viestini mennessään. En pysty itse luomaan siipiä tai löydä pelastajaa. Maailma on minulle pelkkää huminaa ja sadetta kasvoilla. Tahdon löytää pelastuksen, tahdon vapauden. Hyppäisitkö minun perääni siivet selässäsi, auttaen minut takaisin jyrkänteen tuolle puolen. Onnistunko saavuttamaan voiman, jolla pelastaa itseni ja voittaa pelkoni. Oletko sinä minun turvani vai löydänkö itse köyteni, jolla kapuan takaisin reunalle ja sen toiselle puolelle.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
4.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Reunalla 2018-05-02 08:00:31 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    May 02, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tuli vähän kaksijakoinen tunnelma. Tekstilliseltä toteutukselta tämä on proosaa ja hyvin laadukkaasti esiin tuotua sellaista. Sisällöllisesti tulee mieleen kuitenkin lyyrisyys. Tarinan kertomus kulkee mielestäni runollisessa tunnelmassa ja sulautuu siihen erittäin hyvin.
Mieleen tulee eittämättä ajatus: Tämäm kirjoittaja kirjoittaa myös runoja, ehkä jopa enemmän niitä.

Lukukokemuksena miellyttävä, ja tätä olisi mennyt pidempikin jakso kerralla. tarina tuli kuitenkin esiin ja valmiina, joten hyvä näin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS