Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Kuolleiden kirjasta
QR-Code dieser Seite

Kuolleiden kirjasta

Kuten saatatte tietää olen kirjoittanut tälle sivustolle Kuolleiden kirja nimistä tarinaani jo jonkin aikaa ja sivujakin siihen on kertynyt sellainen viisikymmentä kappaletta.
Kuolleiden kirja on ensimmäinen näin pitkä tarinani ja tärkeämmin ensimmäinen jännärini.

Aloin kirjoittamaan sitä typeryyksissäni ilman varsinaista suunnitelmaa jonka takia osat luvuista ovat hyvin kömpelöitä ja olen juonen kannalta jättänyt tärkeitä asioita mainitsematta tai maininnut asioita jotka eivät tarinassa kuitenkaan toimi.

Olen huomannut tämän vaikuttavan suuresti siihen miten voin jatkaa tarinaa ja sen takia olen päättänyt vetäytyä korjailemaan tarinaan. Lisään siis luvun tai pari ja muokkaan aiempia osia niin että saan joitain tarinaan kuulumattomia juttuja pois ja tärkeitä asioita lisättyä.

Tiedän että tämä voi olla joillekin hyvin ärsyttävää kun lopetan tekstien julkaisemisen ja sen jälkeen tarinaa on muokattu hieman eri näköiseksi mutta uskoakseni on parempi että pidän nyt tauon ja muokkaan tarinan muotoon jossa voin kirjoittaa sille hyvän ja mielenkiintoisen lopetuksen sen sijaan että jatkan tarinan kirjoittamista tästä ja jatkan talon rakentamista joka tulee lopulta romahtamaan huonon perustan ja pohjatyön vuoksi.

Tulen siis julkaisemaan osan johon yhdistän kaikki aiemmin julkaistujen osien muokatut versiot ja mahdollisesti pari uutta väleihin lisättyä lukua. En tule muuttamaan mitään suurta mutta pyrin rakentamaan hahmoista parempia ja muokkaamaan juonen niitä kohtia jotka estävät tarinan jatkamista järkevästi.

Lupaan pistää osan alkuun ilmoituksen lisätyistä luvuista ja tärkeistä muokatuista asioista
jotta jos joku tahtoo vielä tarinan lukemista jatkaa tämän ei kuitenkaan tarvitse lukea koko tarinaa alusta sillä se olisi typerää enkä tulee niin suuria juonen kohtia muokkaamaan ettei tarinan lukemista kykenisi jatkamaan.

Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 1 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
4.0  (1)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Kuolleiden kirjasta 2019-09-06 11:02:22 Arska
Arvosana 
 
4.0
Arska Arvostellut: Arska    September 06, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvä. Keskityt siis luomaan jatkokertomuksestasi entistä toimivamman kokonaisuuden. Olen kiinnostuneena seurannut tarinan etenemistä, ja sinulla on siinä hyvä syke, ollut pitkin matkaa. Tunnetko "maalaavasi itseäsi nurkkaan"? Tuskinpa onnistuisit siinä, sinun mielikuvituksellasi löydät varmasti aina jonkun reitin kiperästäkin tilanteesta selviytymiseksi.
Itselläni on ollut kiireinen kesäkausi, enkä ole ehtinyt asettumaan tälle sivustolle, joten tarinasi kommentointi on jäänyt odottamaan parempaa tilaisuutta. Kuolleiden kirja ansaitsee palautteen, joka on laadittu asiaan paneutumalla. Pelkän fiilistelyn pohjalta laadittu kommentti voi jäädä pintapuoliseksi.

palaillaan kommenttiin noiden viimeisten jatko-osien kohdalta myöhemmin.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS