Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Muut Sinä ja minä, kirjoittajat.
QR-Code dieser Seite

Sinä ja minä, kirjoittajat.

Hyvä kirjoittaja, juuri sinä ja koko tämä meidän yhteisömme jonka yhdessä muodostamme. Haluan nyt sanoa kiitos. Tämän kirjoituksen jälkeen en enää kirjoita tänne. Olen nyt teidän ansiostanne valmis ottamaan seuraavan askeleen kirjallisella tielläni. Tämän kirjoituksen jälkeen alan koota työnäytettä oikeaa kustantamoa varten ja päämääräni ja tavoitteeni on nyt kirjailijan työ kuten se on ollut koko elämäni.

Ja se että olen nyt vihdoin valmis tähän on teidän ansiotanne. Olen toki tehnyt oman osani tähän kirjoittamalla ja harjoittelemalla kirjoittamista koko elämäni ajan. Mutta en tiedä olisinko koskaan ottanut tätä seuraava askelta ilman teitä. Alkanut koota päättäväisesti ja ahkerasti työnäytettä jolla lähestyä kustantamoita.

Teidän tukenne ja arvostelunne joista olen hyvin kiitollinen osoittivat minulle että minusta on tähän, kirjailijaksi. Minulla ei ennen teitä ollut aavistustakaan siitä miten toiset ihmiset näkevät juttuni ja miltä ne muista tuntuvat. Te kerroitte sen minulle ja siksi pystyn nyt tekemään tämän. Te annoitte minulle uskoa itseeni, rohkeutta ja tukea siihen että kykenen ja haluan nyt toteuttaa haaveeni siitä että minusta tulisi kirjailija. Ilman teitä se olisi saattanut hyvinkin jäädä pelkäksi haaveeksi.

Monet teistä ovat saattaneet olla huolissaan terveydestäni. Olen kiitollinen siitä että tämä niin harvinainen yhteisö välittää näin paljon yhdestä ihmisestä niin monen muun joukossa. Enää ei tarvitse olla huolissaan. Olen nyt fyysisesti täysin terve. Ja terveydentilaani seurataan ja siitä huolehditaan todella hyvin nyt.

Ja itse teen terveydentilani eteen niin paljon kuin pystyn. Esimerkiksi lopetan nyt tupakoinnin joka aiheutti syövän jonka jouduin kestämään ja josta paranemaan. Eikä se ollut helppo tehtävä. Joten kehotan vakavasti jokaista joka tämän kirjoituksen lukee ja joka vielä polttaa tupakkaa lopettamaan. Minulla oli onnea. Olen vielä elossa. Sinulla ei ehkä ole yhtä hyvä onni. Ja elämä on liian kallis hinta maksettavaksi tupakoinnista. Tupakka ei maksa 30 euroa viikossa. Se maksaa henkesi jos onnea ei ole. Ja onnen varaan en elämää jättäisi.

Paljastan vähän siitä mitä suunnittelin kirjailijan uralleni näin alkuun. Olette lukeneet paljon runojani. Päätin että ensimmäinen oikea fantasiakirjani jonka kirjoitan pohjautuu täysin neljään täällä julkaisemaani runoon. Ensimmäinen kirja jonka yritän saada julkaistuksi tulee olemaan runokirja. Voi sanoa että se on jo melkein valmis. Ja ne jotka pitivät skitsojutuistani ilahdutte varmaan tästä seuraavasta. Jos suunnitelmani pitävät niitä tulee vuodessa olemaan kaksi kappaletta luettavaksi ja tulette yllättymään vielä enemmän kun saatte ensimmäisen kirjan käsiinne.

Ja eräälle ihmiselle erityisesti täällä haluan sanoa tämän. Skitsokirjani ovat minulle henkilökohtaisesti ne kaikkein tärkeimmät. Sinun ja minun vuokseni. Meidän vuoksemme minä aloitin kirjoittamisen ja meidän vuoksemme jatkan sitä. Kaikki muu tulee vasta sen jälkeen. Kiitos sinulle vielä sanoistasi ja rohkeutta jatkaa. Olet arvokas ja tärkeä ihminen minulle enkä tule ikinä unohtamaan sinua ja sanojasi. Kiitos että sanoit ne sanat minulle. Rohkeutta. Ja vielä anteeksi ettei minulla ole muuta kuin kirjoitukseni. Rohkeutta.

Olen oppinut hyvin paljon kirjoittamisesta täällä ollessani. Saanut todella hyviä neuvoja teiltä. Ja olen kiitollinen niistä. Ilman teitä tulevia kirjojani ei olisi siinä muodossa kun tulee olemaan. Te teitte minusta sen kirjailijan joka tulen olemaan. Teidän ansiostanne löysin itseni kirjailijana. Tunnen niin suurta kiitollisuutta teitä kaikkia kohtaan että pelkkä kiitos -sana ei riitä alkuunkaan kuvaamaan eikä korvaamaan sitä.

Nyt kaikki on vain ajan kysymys. Teidän ansiostanne. Eräs ihminen sanoi minulle kerran; "Saahan sitä unelmoida." Ja minä kykenin vastaamaan teidän ansiostanne hänelle; Minulla ei ole unelmia. Minulla on töitä. Ja sinä jos todella haluat ja teet töitä sen eteen kykenet samaan.

Kiittäen, nimimerkiltäni Polanna ja oikealta nimeltäni Paula Senbom.


Arvostelut

Käyttäjien arvostelu: 3 käyttäjä(ä)

Arvosana 
 
5.0  (3)
Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Sinä ja minä, kirjoittajat. 2021-03-25 06:49:29 Almiel
Arvosana 
 
5.0
Almiel Arvostellut: Almiel    March 25, 2021
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Aivan ihanaa kuulla, että olet päättänyt katsoa eteenpäin ja seurata unelmaasi.
Tulen odottamaan innolla tuotantoasi ja varsinkin skitsokirjojasi.

On myös hienoa kuulla, että olet jälleen fyysisesti terve.

Toivottavasti jonain päivänä voin sanoa itse samoin.

Hyvää jatkoa sinulle! Toivottavasti polkusi vie sinua turvallisesti eteenpäin ja löydät maailmasta uusia ihmeitä.

-Almiel-

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review
Sinä ja minä, kirjoittajat. 2021-03-18 09:57:27 Oriodion
Arvosana 
 
5.0
Oriodion Arvostellut: Oriodion    March 18, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mahtavaa että tällä sivustolla on ollut tällainen vaikutus! Sehän uskoakseni on yksi sivuston tarkoituksistakin, kannustaa kirjoittajia pyrkimään kirjailijoiksi. Vaikka kustantamoilla lienee aika tiukat vaatimukset, että ihan helpolla ei varmaankaan saa tekeleitään läpi, mutta toivotan roppakaupalla onnea matkaan! :)

Mukavaa myös kuulla että terveytesi on taas paremmassa kunnossa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
Sinä ja minä, kirjoittajat. 2021-03-16 08:20:27 Arska
Arvosana 
 
5.0
Arska Arvostellut: Arska    March 16, 2021
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hei Paula!

Onhan todella mukava kuulla nämä uutisesi. Olet siis astumassa unelmiesi toteutumiseen ja se on takuulla merkittävä askel. Onnitteluni siitä.

Niin, ja terveys on hyvin merkittävä seikka myös unelmien toteuttamisen onnistumiseksi. Olet osoittanut osaavasi käyttää vastoinkäymiset voitoksesi ja pystyt luomaan niistä itsellesi uusia voimavaroja. Voittamalla tuon vakavan syöpäsairauden saat varmasti voimia myös tulla toimeen skitsofrenian kanssa. Jotenkin minulla on ollut aivan foorumille tulostasi asti tunne, että pystyt käyttämään myös tämän sairauden luovuudessasi eduksesi.

Vielä yksi asia, jota en millään muotoa halua esittää neuvona, mutta joka on monesti noussut mieleeni lukiessani runojasi tällä foorumilla: Joissakin runoissasi saattaisi toimia myös käyttämäsi ensimmäisen persoonamuodon sijalla kolmas. Se ehkä avaisi ikkunaa runosi maailmaan hieman enemmän. Lukija saisi ehkä hieman etäisemmän kuvan kautta runohenkilöön laajemman näkökulman.

Päivän mietelauseeksi:

Jos unelmani kaikki
saada toteutumaan voisin,
Jäiskö enää mitään
mistä vielä unelmoisin?


Paljon onnea sinulle jatkossakin. Kirjailijan työ on haastavaa, mutta myöa luultavasti antoisaa.

Kiitos, että olet ollut vieraanamme täällä.

Aina on tilaa unelmille.

----Arska---
Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS