Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

PDF Tulosta Sähköposti
Novellit Runot Kelle sitä kertoisi
QR-Code dieser Seite

Kelle sitä kertoisi Hot

Jos menneisyyteni olisi erilainen, jos asiat eivät olisi menneet kuin menivät. Jos minut kasvattamaan alunperin tarkoitettu henkilö olisi siihen pystynyt ja olisi elämässäni, menisin nyt hänen luokseen.

Olisin tytär ja kutsuisin äitiä.

Mä en taida kuulua mihinkään, luovuin yrityksestäni kuulua joukkoon jo aikaa sitten. Yksin en ole koskaan oikeastaan jäänyt vaikka on sekin vaikeimpina aikoina ollut lähellä. Joskus minua vaivaa kysymys siitä, mikä minussa on vikana.

Nuoret on tosi kylmiä, monessa suhteessa. Ja koko ajan nuoremmat, vielä lapsiksi laskettavat yrittävät olla kylmiä. Ja nuoria. Rakkaus on menettänyt kokonaan merkityksensä ja kaikesta ollaan valmiita luopumaan maineen ja sosiaalisen menestyksen tieltä. Aitous on toissijaista eikä sen tavoittelemiseen enää laiteta eforttia.

mä en ymmärrä kun noi seurustelee, eikä ne edes tunne toisiaan. Ne ei tiedä toisistaan mitään. olennaista. Ja ne eroaa kun alkoinnostus ja *sparkle* katoaa
ne on suosittuja kun ne seurustelee
ja harrastaa seksiä


Kuulin, että Mika Waltarilla oli kaksisuuntainen mielialahäiriö. Ja että Sinuhe valmistui kolmessa kuukaudessa. Eikö siinä ole joku 800 sivua?

Äiti, mä mietin aina kaikkia juttuja ennen kun meen nukkumaan. Nii en oikeen saa unta.

Olen 16-vuotias pirteä ja sosiaalinen lukiolainen. Harrastan crossfittia! Tykkään valokuvata ja kirjoittaa. En tiedä mikä minusta tulee isona. En tiedä, en tosiaan tiedä

Lasken peiton korvilta. Katson kattoon, en käännä päätäni sängyn vierelle jossa ei seiso ketään, yritän tuntea otsallani silityksen jota ei ole eikä tule, hyräilen Gypsyn viimeiset soinnut, käännyn kyljelleni ja käännyn takaisin ja vedän peiton takaisin korville.

Arvostelut

Ei arvosteluja

Arvostele
Arvosana
Kommentit
    Syötä turvakoodi.
 
 
Powered by JReviews
 
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS