Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kuun Legenda, Musta ruuusun legens. 2014-10-20 21:54:12 Jästipää
Arvosana 
 
2.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    October 20, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tästä tekstistä sai sellaisen vaikutelman, kuin tämä olisi hyvin kiireessä kirjoitettu. Tekstissä oli huomattavan paljon kirjoitusvirheitä, mikä viittaa hätäilyyn. Ole huolellisempi ja tarkista teksti pariin kertaan, kun olet sen kirjoittanut. Kielioppivirheitä oli myös jonkin verran, ainakin pilkkujen osalta kannattaa kerrata säännöt.

Tarina ja juoni jäivät hieman etäiseksi, koska tässä ei vielä kovin paljoa ehtinyt tapahtua. Sain sen käsityksen, että ikään kuin tämä olisi osa jostain laajemmasta tekstistä. Jos näin on, on tietenkin siinä tapauksessa ymmärrettävää, ettei tarina ihan vielä tällä aukea. Jos kuitenkin tarkoitus oli, että koko konaisuus oli tässä, jää se melko päämäärättömäksi näin ja siinä mielessä tarinaa olisi syytä kirjoittaa enemmän auki. Tarinan henkilöt kovasti ovat huolissaan jostain, mutta mistä, se ei selviä. Henkilöillä on jokin salaisuus, mistä ei Emilylle kerrota, mutta ei kerrota lukijallekaan. Jostain syystä mieleeni tulee nämä viime aikaiset vampyyrisarjat ja -tarinat. Ehkä kyse on ihmissusista, mihin otsikon kuu voisi viitata...

Tarinassa luodaan kuitenkin koukku lukijalle, joka saa mielenkiinnon heräämään ja sitä kautta kiinnostus jatkolle säilyy.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS