Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kuun Legenda 2014-10-29 19:55:03 TarraLeguaani
Arvosana 
 
1.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    October 29, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tässä on jo toinen aivan eri tarina samalla otsikolla sinulta. Hieman sekavaa.

Mutta samanlainen tyyli jatkuu. Eli kirjoituksessasi on enemmän kirjoitusvirheitä kuin oikein kirjoitettuja sanoja. Kiinnitä siihen siis valtavasi enemmän huomiota kuin tähän mennessä. Tekstiä on todella vaikea lukea.

Tyylisi on ikäsi mukainen, eli siinä on paljon kerrontaa, joka etenee 'sitten tapahtui näin ja sitten näin ja sitten näin.'

Vastaat Alapolle: "Ei aina tarvi kitjoittaa kirjakielellä kaikilla on oma tyyli ja olen vasta yläasteella." Ei, ei tarvitsekaan aina kirjoittaa kirjakielellä. MUTTA oikein tulee kirjoittaa. Se, että sanoista puuttuu kirjaimia, niitä on liikaa tai kirjain on korvaantunut jollain toisella, ei ole puhekieltä. Se on vain ja ainoastaan virheitä täynnä. Eikä virheitä vilisevää epäselvää tekstiä voi kutsua omaksi tyyliksi. Yläastelaisen TULEE osata jo oikeinkirjoitus.

En kirjoita tätä palautetta kiusaksesi tai mollatakseni sinua. Sinulla on mielikuvitusta ja palautteen antajat haluavat sinun edistyvän ja tulevan paremmaksi kirjoittajaksi. Nämä ovat siis avun antoa. Täällä on tarkoitus kehittyä palautteen myötä. Eli ihan ensimmäisenä ja tärkeimpänä kehittymiskohteena sinulla on oikeinkirjoituksen kertaaminen ja tekstin tarkastaminen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS