Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Muuttujat, 1. luku 2014-11-19 19:03:08 Jästipää
Arvosana 
 
3.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    November 19, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hyvää fantasiatarinaa kirjoitat. Jatko on mielestäni nyt sujuvampi kuin aiemmin täällä julkaisemasi prologi. Oikeinkirjoitus- ja kielioppivirheitä oli vielä jonkin verran, mutta vähemmän, kuin ensimmäisessä tekstissäsi. Juoni kulki eteenpäin hyvin ja koukutti ainakin minut lukemaan tarinaa. Nälkäkin tälle jäi, koska tarinahan on vasta alussaan. Tarinassa on tuttuja aineksia, jotka viittavaat satuihin ja fantasiatarinoihin, mutta niitä on kuitenkin yhdistelty uudella tavalla.

Pari lausetta poimin, koska ne pistivät erityisesti silmääni:

"Siihen päivään ei ole enää kuin kaksi kuukautta, tasan kaksi kuukautta tästä päivästä." -> tässä turhaa toistoa, jälkimmäisen sivulauseen voi jättää kokonaan pois.

"Rangaistukseksi sain olla päivänkin sitten kopissa." -> tämä on ontuva lause. Parempi olisi: "Rangaistukseksi sain olla päivän kopissa."

Kiitoksia mielenkiintoisesta tarinasta!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
blackflower
November 19, 2014
Report this comment
Kiitos! =) Saa nähdä miten pitkälle tuota tarinaani jaksan viedä...koukkuun olen kyllä itsekin siinä ehkä jo jäänyt. Onko se sitten hyvä, vai ei..niin en osaa vielä sanoa. Kappalejaot on pielessä, huomasin, kun teksti tänne näkyviin tuli. Kopioidessa ne menivät miten sattuu. Ärsyttävää..!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS