Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Tangeria joen salaisuus 2014-12-06 09:05:09 Jästipää
Arvosana 
 
3.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    December 06, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Mystinen tarina, jossa oli hyvää kuvailua ja kerrontaa. Kielioppi- ja kirjoitusvirheitä en kovin monta huomannut. Sellainen kuitenkin, että kun viitataan johonkin kansallisuuteen tai ryhmään tms. niin käytetään pientä alkukirjainta eli siis tangeristit pienellä.

Tämän tarinan juoni jäi minulle hieman avonaiseksi, en saanut oikein otetta, mitä tällä tekstillä haettiin? Sinänsä kiinnostava kertomus, mutta mikä tämä tyttö loppujen lopuksi oli, miksi veteen tiputtautuminen oli hänen viimeinen ja ainoa toiveensa? Miten nämä tangeristit ylipäänsä liittyivät tarinaan? Tässä jäi paljon asioita selittämättä ja auki. Tässä ei kerronta mielestäni noudattanut novellin kaavaa ja siinä mielessä tämä ei varsinaisesti novelli ehkä ollut. Hyvin mystiseksi tämä siis jäi.

Käsittääkseni hoitamaton keuhkokuume ei johda keuhkosyöpään? Keuhkokuumeeseen voi toki kuolla, mutta ei siitä syöpää sentään tule?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Villasukka
December 08, 2014
Report this comment
Tosiaan, tästä keuhkosyöpä on jakanut mielipiteitä.
Se on harvinaista, mutta äitini tuttu sairastui juuri keuhkokuumeen vuoksi siihen. Keuhkot eivät jaksaneet enää taistella syöpäkasvainta vastaan joka sitten johti kuolemaan. Ja syöpäkasvain tuli siis myös keuhkokuumeen johdosta.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS