Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kuun Legenda, Musta ruuusun legenda 2014-12-28 19:35:14 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    December 28, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Käytä erilaista otsikkoa tai osa-merkintää, kun kirjoitat eri tarinan. Sinulla on nyt periaatteessa kolme tarinaa, joissa on sama otsikko. Ruusu kirjoitetaan kolmella u:lla. Antaa todella huonon kuvan, jos jo otsikossa on kirjoitusvirhe.

"joka on koulun rehtori tämän demoni vaimo ja poika" -> laita pilkku väliin ja demonivaimo on yhdyssana: joka on koulun rehtori, tämän demonivaimo ja poika. Jos myös poika on demoni, kirjoitetaan se näin: demonivaimo ja -poika. Älä myöskään käytä samassa virkkeessä kahta sivulausetta, jotka alkavat molemmat joka-sanalla.

"Kun Veronica oli lopettanut ajattelunsa", viittaa tässä, että minkä asian ajattelun Veronica lopettaa, koska muutoin tarkoitat tässä, että tyttö lopettaa ajattelemisen kaikkinensa.

"ihmisten silmien värisiä silmiä", vähän kapulakielisestä olet ajatuksesi ilmaissut. Muotoile toisin, esim: saman värisiä silmiä kuin ihmisillä.

"sini silmäisiä" -> yhdyssana

"Ainoa asia mikä erotti heidät muista oli heidän puuttuvat raajansa." Whaaaat? Siis millasia nää on? Karvalylleröitä, joilla on pää ja häntä, muttei raajoja. Miten ne liikkuu?

"punastui mielessään", voiko mielessä punastua?

"miksi olemme kokoontuneet tänne?", Veronican setä kysyi" -> repliikki ei kaipaa kysymysmerkkiä.

"Veonica vastasi äänellä, joka keroi", sinulta jää välillä kirjaimia välistä, kuten tässäkin kahdessa kohtaa. Tarkista tekstisi ja ole huolellinen.

"Miksi asetut vastaan neuvoston päätöstä", tämä sitten taas kaipaa kysymysmerkkiä.

Huolellisuusvirheitä on aika turkasti näinkin lyhyessä tekstissä. Kiinnitä niihin huomiota ennen kuin julkaiset ne täällä sivulla. Juoni on ihan mielenkiintoinen, mutta katkeaa tarpeettomiin kuvailuihin. Lukija ei tee mitään sillä tiedolla, että minkä väriset silmät kullakin on. Harjoitusta siis vielä :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
11
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS