Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Pantterin kyynel 2015-01-16 09:49:00 viidakkoveitsi
Arvosana 
 
4.0
viidakkoveitsi Arvostellut: viidakkoveitsi    January 16, 2015
Top 100 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Minua tämä kosketti syvästi, ja se on minusta tärkeämpää kuin täydellinen oikeinkirjoitus. Tarinoiden tarkoitus on kuitenkin kai aiheuttaa tuntemuksia lukijoissa, ja jos se ei onnistu, ei sitä voi hyvällä kielellä paikata.

Näen kuitenkin pientä korjailun tarvetta tekstin kirjallisessa puolessa. Ei kuitenkaan paljoa, pääsääntöisesti tunnut osaavan kyllä kirjoittaa. Enemmäkin ehkä kyse huolimattomuusvirheistä, joita kyllä tekstin ensimmäistä versiota kirjoittaessa tulee ihan aina. Esim. "Pieni tyttö oli unessa ennen kuin ehti huomata miten pantteri kääntyi katsomaan nuorta tyttöä". Tuossa tyttö on samassa lauseessa pieni tyttö ja nuori tyttö. Vaikka lukija ymmärtää kyllä, mitä tarkoitat, siitä saa silti kuvan, että nuori tyttö olisi eri henkilö kuin pieni tyttö. Tällaisia ihan pieniä juttuja voisi ilmaista paremminkin.

Itseäni ei sen sijaan haitannut tuo muutaman viikon toistaminen ensimmäisessä kappaleessa. Mielestäni sopii tekstiin siinä, koska sitähän Tom ja Jennakin mielessään toistelivat.

Kaiken kaikkiaan kuitenkin oikein hieno novelli! Minun henkilökohtaiseen makuuni oikein sopiva. Haluan koskettua!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS