Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
JOUTSENKUNINGATAR - Luku 6: Kehtolaulu 2015-03-15 08:23:06 Jästipää
Arvosana 
 
4.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    March 15, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Juonellisesti tarina hieman hidastui, mutta ei mielestäni merkittävästi. Samalla kuitenkin koko ajan hiljakseen tuodaan taustoja esille ja lopussa esitetään lukijaa kutkuttava kytkös äidin katoamiseen ja joutsenkuningattareen laulun muodossa. Kirjoituksellisesti ei sen enempää kommentoitavaa, näistä olen jo aiemmin maininnut ja tässä laatu on yhä samaa hyvää tasoa. Osaat kirjoittaa hyvin tällaista fantasiatarinaa. Mielelläni lukisin tämän loppuun asti... :)

Inspiraation puute ei ole ainoastaan harrastelijoiden etuoikeus vaan väitän sen vaivaavan kaikkia kirjoittajia. Välillä vain tulee kausia, ettei saa mitään aikaiseksi, ideat eivät rönsyile ja kirjoittaminen tuntuu pakkopullalta. Silloin tekstin voi laittaa hautumaan ja jatkaa sitä myöhemmin. Toivon, ettet missään nimessä hylkäisi tätä, koska tässä on niin hyvä alku hyvälle fantasiatarinalle, että varmasti se kannattaa kirjoittaa joskus loppuun asti. Kyllä se inspiraatio vielä palaa, usko pois! :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Lil Sparrow
March 16, 2015
Report this comment
En varmaan saa ikinä, koskaan, milloinkaan vastattua kaikkiin kommentteihin... Mutta kiitos palautteesta!!

Itse totesin, etten kykene kirjoittamaan pitkiä tarinoita vaikka kuinka haluaisin. Ne tuppaa aina jäämään kesken... Siirryn runoihin.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS