Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ustropia 2.0 (luku 1) 2015-07-06 11:45:03 peka
Arvosana 
 
2.0
peka Arvostellut: peka    July 06, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi. Luin nyt nämä kaksi osaa ja ensimmmäisen osan 1.0 versiosta vertailun vuoksi. Olet kehittynyt kirjoittajana. Hyvä juttu. Kyllä tässä 2.0 versiosssakin silti vielä korjaisin tekstiä, mutta ajattelin nyt olla puuttumatta yksittäisiin lauseisiin.

Jos ajatusleikitellään, että kirjoittaja on kaveri jolla on jonkin sortin lyhty kädessä, pimeää valaisemassa. Ja lukija seurailee kirjoittajaa pimeässä, ja näkee sen minkä lyhty valaisee, niin kyllä tässä vähän säästöliekillä mennään. Malttia mukaan. Varsinkin kuvitellut maailmat täytyy pohjustaa hyvin luikijalle.

Ensimmäisesta luvusta vielä. Aloitus. Mielestäni tekstin tärkein osa/luku/sivu. Sen täytyy koukuttaa lukija jatkamaan lukemista. Nyt aloitat tarinasi kertomalla tytön aamutoimista. Vieläpä hyvin tavanomaisesti. Uskon että pystyt parempaan. Älä tyydy ensimmäiseen kirjoittamaasi aloitukseen. Kirjoita vaikka viisi erilaista mahdollista aloitusta joista valitset parhaan.

Tämmöinen homma, että kirjoittaa saman tarinan uudelleen vuoden, parin, välein kuulostaa mielenkiintoiselta ja hyvältä tavalta
seurata oman kirjoittamisen kehittymistä. Eipä ole tullut itselle mieleen. Saatan kokeilla tätä joskus itsekkin. :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
peka
July 06, 2015
Report this comment
Höh. Lähetin tämän saman palautteen vahingossa kahdesti niin että se löytyy nyt luvuista yksi ja kaksi. :)
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS