Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Matkaajien kaupunki 2016-06-16 09:42:31 IneaRose
Arvosana 
 
2.5
IneaRose Arvostellut: IneaRose    June 16, 2016
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Oikein hyvä aloitus. Miljöötä kuvailtiin taitavasti. Pätkä on vain liian lyhyt ja siihen oli upotettu järisyttävän paljon asiaa.

Ihan hyvän tarinan negatiivinen asia on oikoluvun puute. Pilkkuja on väärissä paikoissa. Ja-sanaa käytetään liikaa. Kokeilepa jakaa kaksi lausetta kahdeksi virkkeeksi. Asia. Asia. (jätä ja-sana pois) Muutamia asioita voisi ilmaista suoremmin. Minä kirjoitan nyt puhelimella, palaan näihin ilmauksiin, kunnes pääsen koneelleni.

Pari kertaa oikolukua, jätä kertojen väliin pari viikkoa. Tästä voi pienellä muokkauksella tulla hyvä! Kirjoittaa osaat ja luoda tarinaa.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
TheWaltsu
June 21, 2016
Report this comment
Kiitos!

Tiivistämisen taidosta on minulle samalla hyötyä ja haittaa. Tästäkin tekstistä olisi saanut pidemmän, jos siihen olisi käyttänyt enemmän aikaa, eikä niinkään kirjoittanut lyhyesti, nopeasti ja ytimekkäästi.

Oikolukuun olisi tosiaan hyvä jättää päiviä tai viikkoja väliin, tai sitten tarkistuttaa muilla. Tapa on kuitenkin tapa, eikä siitä helposti eroon pääse. Katsotaan seuraavan tekstin kanssa, kun sellaisen saan tehtyä.
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS