Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Ote fantasiaromaani projektistani. 2017-08-21 22:19:13 boxo
Arvosana 
 
3.0
boxo Arvostellut: boxo    August 22, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

HMMM...Aika hyvin kuvailtua meritaistelua on kyllä..jää vain jotenkin hämäämään kun
ikäänkuin koko tarinan keskeiset henkilöt kuolevat siinä. Siis tuo isä ja poika. Ja vaikuttaa että tarina olisi tässä vasta alussa? vai onko? Kuka mahtaa jäädä päähenkilöksi nyt sitten? Tuota "Silmää" olisi voinut heti vähän selventää, että mikä se oikein on?
Teksti on kyllä muuten tosi sujuvaa ja värikästä..
No sitten mielestäni olisi hyvä muistaa missä ollaan, eli " kaksikko kaatui päistikkaa maahan"Hehän ovat laivalla, joten olisi voinut laittaa vaikka että:..kaatui päistikkaa verestä liukkaalle kannelle..?
Ja sori vaan mutta vielä yksi juttu..Ei mitään laivoja missään ikinä laiteta kokemattomien maajussien ja talonpoikien komentoon..tuo pisti silmään heti siis täysin mahdottomana asiana..voisi olla vaikka niin että:: laivoja komensi sodankäyntiin tottumattomat kauppa-alusten päällystöt.." ?? Oma asiasi haluatko hiukan muuttaa näitä juttuja mitä huomasin..mutta tuollaiset pienetkin asiat vaikutavat tarinan " uskottavuuteen" vaikka kuvitteellinen fantasia onkin. Jatka vaan tarinaa..osaat kyllä hyvin kirjoittaa.. noniin boxo on taas täällä kärkevine arvosteluineen..hehheh..

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 

August 24, 2017
Report this comment
Kiitos paljon hyödyllisestä palautteesta!

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS