Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kevätlaulu 2019-07-30 22:51:54 boxo
Arvosana 
 
1.5
boxo Arvostellut: boxo    July 31, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Ettei vaan sinulla unohtunut jokin eläin tästä jutusta? Niitähän on vain noin 27 mainittu.Miksi? Tämä eläinten paljous alkaa hipomaan jo naurettavuutta. Voisit keskittyä itse tarinan juoneen (mikä ihme se sitten onkaan).

Miksi muuten tämä metsänhenki, mikä lie? jätti hattunsa jollekkin kivelle ja "jatkoi matkaansa"? Miksi se hattu piti siihen jättää? Jos sanot että siksi jotta sen kruunun voi laittaa päähän kun se löytyy..niin miksi ottaa hattua ollenkaan mukaan?

Ikävä antaa tylyä palautetta, mutta hirveän sekava juoneen (?) liittymättömiä eläimiä täynnä oleva luontosepustus.

Sitten hiukan plussaa ja 1,5 pistettä kun kirjoitusvirheitä ei juuri ollut. Hiukan pilkkuvirheitä joita tulee meille kaikille, mutta ei häiritseviä esim yhdyssanavirheitä joita joidenkin jutut ovat tulvillaan.

Jättäsit vaan tuollaiset ihan turhat eläinten ja puiden, kanervien ja varpujen ym kuvailut paljon vähemmälle.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
12
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
surulintu
August 02, 2019
Report this comment
Tekstin tarkoitus oli pitkälti olla juoneton luontosepustus, ja eläinten mainitsemisen paljous liittyy päähenkilöön: Metsänhenki tuntee jokaisen metsänsä asukkaan. Kirjoittajana tuntuisi oudolta jättää Metsänhengen ympäristö vaille "turhia" kuvailujaan.

Huomasin itsekin tekstiä läpikäydessäni tuon hattujutun, mutta kenties se tuntui Metsänhengestä turhalta siinä vaiheessa. Ken tietää, kun se kirjoittamatta jäi. Ajatuskatkoshan siinä on täytynyt tapahtua.

Kiitos joka tapauksessa palautteestasi! :)
In reply to an earlier comment
boxo
August 24, 2019
Report this comment
Tämä voisi olla..siis tässä voisi olla jotain. mutta mitä? Tykkäisin kyllä kaikenlaisista oudoista tarinoista...jotenkin itse pääjuoni puuttuu..
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS