Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Yhteys hukassa | 4. 2020-01-29 16:01:44 L.R
Arvosana 
 
3.5
L.R Arvostellut: L.R    January 29, 2020
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Hahmot ja kuvailu on hyvää. Kerronnan kanssa se hieman häiritsi, että hypit ajassa eteenpäin kovalla tahdilla. Yhdessä kohdassa oli vain pari riviä tekstiä ja sitten ollaan taas seuraavassa paikassa, joka johti aina pieneen hämmennykseen kohtausta lukiessa.

Kehität hahmojasi hyvin näissä osissa, mutta kovin paljoa muuta ei tapahdu. Minusta tuntuu, että tässä on liikaa turhia kohtauksia joiden ainoa saavutus on tarinan pidentäminen. Jos näitä kohtauksia jotka eivät kuljeta tarinaa eteenpäin, tai kerro hahmoista mitään uutta, karsisi tekstistä se voisi myös ratkaista tuon aikahyppy ongelman, kun lyhyen kohtauksen jälkeen ei tarvitsisi siirtyä nopeasti seuraavaan.

Joten sen takia annan tälle pienemmän arvosanan kuin 3 osalle että tässä tuntuu olevan paljon vähemmän oikeasti tärkeää sisältöä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
Silver
January 31, 2020
Report this comment
Kiitos arvostelusta!
Kirjani jokaisella kohtauksella on tarkoituksensa, joka ei kuitenkaan välttämättä tule kovin helposti esille. Yritän kehittyä sen kuten aikahyppyjenkin suhteen. Toisinaan olen vain vähän kärsimätön kirjoittaessani.
In reply to an earlier comment
L.R
January 31, 2020
Report this comment
No jos on keksinyt jotain jota pitää todella mielenkiintoisena niin tuskin tätä voi syyttää sitä kohti kiirehtemisestä. Sen seikan voi sitten korjata kun saa koko tekstin valmiiksi.
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS