Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kerääjät 2015-06-09 20:19:27 peka
Arvosana 
 
2.5
peka Arvostellut: peka    June 09, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi. Aika hyvin rakensit ahdistuneen miehen tarinaa. Minuun tuo loppu ei ihan iskenyt mutta siihen asti tunnelman kehitys oli onnistunutta. Tarinan rytmityskin oli minusta hyvä. Kielioppi ei ole minun vahva ala joten ei siitä sen enempää. :) Mutta jotkin lauserakenteet jäivät häiritsemään. Esimerkiksi alla oleva pitkä lainaus. Joskus tulee itsekkin kirjoitettua vähän tämäntyyppisiä lauseita, mutta jälkeenpäin luettaessa huomaa että tälläinen pätkiminen harvemmin toimii lukijalle.

"Hänen ei kuitenkaan tarvinnut nähdä ketään. Pekka tiesi. Joku oli tulossa lähemmäs. Käveli tällä hetkellä enintään kahden korttelin päässä. Tulijalta oli mennyt edellinen yö suunnitteluun, mutta tänään kaikki oli valmista Pekan viimeiselle ehtoolliselle. Pekka oli varma."

Täällä yksi vakkariarvostelija kirjoittaa usein että kannattaa lukea omaa tekstiä ääneen. Olen samoilla linjoilla. Minusta tässä tekstissä olisi aihiota parempaan mikäli jaksat työstää ja hioa sitä. Mikään tekstihän ei ole kertakirjoittamalla täydellinen ja joskus joutuu kirjoittamaan puoli tekstiä uusiksi. :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS