Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Sydämetön 2015-07-13 08:32:00 peka
Arvosana 
 
3.0
peka Arvostellut: peka    July 13, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi. Hyvin tarinoitu. Tarina vei mukanaan ainakin tämän verran. Häiritsevistä asioista huomasin että minun lista on aikalailla samanlainen kuin nick53 kirjoittaa tuossa alla joten en kirjoita niitä enää tässä uusiksi.

Lisäksi mietin että kuinka uskottavaa tuo lääkärien ja hoitajien käyttäytyminen tuossa tilanteessa oli. Ja eikö tuollaiset potilaat paiskattaisi jo oikopäätä karanteeniin jos sydän ei lyö. Tuntematon tauti. Onko tartuntavaaraa?

Motkotan vielä yhdestä lauseesta. :)
"Heidi kuittasi itsensä ulos laboratorion seinään asennetun laitteen avulla."
Minusta aina käytetään tätä 'laite' sanaa niin ollaan vähän vaarallisilla vesillä. Laite on jokin epämääräinen rakkine. Se antaa kuvan että kirjoittaja ei oikein tiedä mistä kirjoittaa, mikä taas epämiellyttävää lukijasta. Mielummin vaikka keksi joku vekotin nimineen päivineen. Sähköinenavaimenlukija tms.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
TarraLeguaani
July 13, 2015
Report this comment
Karanteeniin laitetaan vain jos tauti todellakin on tarttuva. Tässähän henkilöltä ei ole löytynyt minkään näköistä tautia, vaan elimellinen vika. Tällaista tilannetta ei tietty ole vastaan (vielä) tullut, mutta uskon, että proseduuri menee näin juurikin näin, ensin lääkärille, sitten labraan EKG, sydänultraan ja verikokeet ja muut.

En osannut antaa laitteelle nimeä, koska niitä kutsutaan yleensä niiden valmistajien antamilla nimillä, jotka siis osoittavat laitteen olevan juurikin tietty ja heidän. En halunnut laittaa tälle valmistajaa. Mutta tuo ehdottamasi sähköinen avaimenlukija kuulostaa ihan hyvältä, vaikkei ainakaan meillä töissä voisi kutsua sitä ihan sellaiseksikaan...

Kiitos kommenteistasi!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS