Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
ninan kolmas 2015-07-24 11:06:25 peka
Arvosana 
 
3.0
peka Arvostellut: peka    July 24, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi.
Jotain kauhean hellyttävää tässä tarinassa on. Alun hoitokoti kohtaus vaikutti vähän irtonaiselta alustukselta, ajattelin jo lopettaa lukemisen kesken kaiken. Baarikohtaus oli hyvä ja sai mielenkiintoni takaisin. Mutta sittenpäs vasta alkoikin tapahtua… : )

Mieltä lämmitti eritoten baarimikon toiminta. En tiedä teitkö sen tahallaan vai onko se haksahdus puoleltasi mutta tilanne jossa nainen löytyy hakattuna lattialta on epätavallinen. Baarimikko löytää verisen, alastoman naisen lattialta ja mainsitsee tästä tyttärelleen. Tytär päättää soittaa suoraan poliisille. Ei siis esimerkiksi hätänumeroon. Poliisit saavat hälytyksen, mutta lähtevät lopulta paikalle vasta syötyään lounaan. Perille saavuttuaan hekin löytävät verisen, hakatun naisen. Lopultakin Julkunen pyytää Anttosta soittamaan ambulanssin paikalle. Tässä vaiheessa poliisit eivät esimerkiksi ihmettele miksei baarimikko tai tämän tytär soittaneet itse ambulanssia paikalle tai auttaneet muutoin naista. Eikö kyseessä ole heitteillejättö? No, eipä mitään. Anttosta tai Julkusta ei itseäänkään tunnu kiinnostavan naisen auttaminen. Tai ainakaan tästä ei ole kerrottu.

Joku voisi ymmärtää ylläolevan piikittelyksi kirjoittajalle, mutta itse näen kuvailemani kohtauksen varsin inhimillisinä toimintana välinpitämättömien ihmisten maailmassa. Jos kirjoitit kohtauksen näin tahallasi niin bravo! Jos et, niin valehtele meille että teit sen tahallasi.

Äskeisen ylistyksen jälkeen on syytä pudottaa sinut jälleen maanpinnalle. On kirjoitusvirheitä, pilkkuvirheitä, höpelöitä lauseita. Toisinaan, ei koko ajan, tarina etenee turhan rivakasti. Aivan kuin joittenkin osien kirjoittaminen olisi ollut vähän pakkopullaa että päästään taas asiaan.

Kiitos tekstistä. Jään makustelmaan tuota baarimikko kohtausta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS