Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Aamulla kaikki olikin toisin 2016-02-10 15:43:10 peka
Arvosana 
 
3.5
peka Arvostellut: peka    February 10, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Moi.

Olipas nouseva tunnelma. Alussa minua vähän häiritsi päähenkilön ajatuksenjuoksu. Tämä tuntui jotenkin olkaa kohauttamalla suhtautuvan havaintoihinsa jotka, vaikka olisivat sitten johtuneet mistä tahansa, niin olisin kuvitellut pulssin nousevan pikkuisen lujemmin. Toisaalta kauhutarinoihin usein kuuluu se klassinen typerys joka avaa vaikka sen hehkuvan punaisen oven, demoniseen helvetti portaaliin. “Että mikäs se täällä murisee? Häh?!” Siinä on lukijan turha sivusta huudella. Diipadaapa. Ja miten se sitten muka olisi pitänyt kirjoittaa?
Lukiessa tuli nopeasti aavistelu siitä mitä on tapahtunut, mutta johtuneeko tämän sivuston tarinoiden luonteesta yleensä, niin samalla kyti taustalla koko ajan epäilys, että jospa tämä tarina vielä kääntyy joksikin aivan muuksi. Mutta onneksi ei kääntynyt. Vahvasti kirjoitettu tarina. Jäin miettimään, että mikä se pussi nainen oli?

-peka

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
Misfit
February 10, 2016
Report this comment
Lopun nainen pussinsa kanssa on jokaisen lukijan päätettävissä. Itse näin sen naispoliisina joka kantaa lastenhuoneesta löytyneet jäännökset pois (Lopun tunkeutujat olivat tietenkin poliiseja). Mitä sitten löytyi lastenhuoneesta? Se on lukijan mielikuvituksen varassa. Mutta mitään nättiä ei siellä ollut.

Ja mitä tulee päähenkilön ajatuksenjuoksuun. Niin hullu mikä hullu.. :D
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS