Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Dekkari Dan 2016-08-06 12:27:52 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    August 06, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Tuota... Huh. Olet kyllä keksinyt aikamoisen juonen. Tuntui, että hullummaksi vaan menee, mutta onneksi tajusit vähän ottaa ohjia käsiisi lopussa. Eli ihan katastrofiin ei päädytty, vaan nidoit tarinalle lopun, mikä on hyvä asia. Selitit itsesi, mitä yleensä vaadin kaikkia tekemään, jotka keksivät aivan järjettömän juonen. Olin varma, että menet pahasti metsään, mutta handlasit tekosesi. Itse en pitänyt juonestasi, se oli kokonaisuudessaan sellainen, että sain pyöritellä niin paljon silmiäni, että hyvä jos sain luettua mitä näytöllä lukee. Mutta jos ohitetaan se, täytit vaatimukset siitä mitä yleensä vaadin juonelta yleisesti.

Ihmettelen miksi käytit oikeiden ihmisten nimiä. Juoni ei olisi ollut niin tuhottoman ylimenevä, jos päähenkilöt olisivat vain olleet joitakuita keksimiäsi ihmisiä, mutta Dan Brown...

Näen tekstistäsi, että luet dekkareita, koska olet oikealla tiellä kirjoittamisen suhteen. Mutta kiinnitäpä ensi kerralla huomiota miten hyvät kirjoittajat esittävät asiat, miten he siirtyvät asiasta toiseen, mitä sanoja ei kuulu käyttää, miten tuoda jotain ilmi, miten luoda tunnelmaa ja vaikuttaa lukijaan esim. äkkinäisissä tilanteissa.

Kirjoitusvirheitä löytyi aika lailla, tässä ihan muutama poiminta:

vartia -> vartija

X-vanki -> aiempi vanki/vapautunut/vapaa mies tms.

"Saatuaan viimein kahvia hän viimein istuutui keittiön pöytään alas." -> "Saatuaan viimein kahvia, hän istuutui pöydän ääreen."

"kalliiden Havannalaisten sikaarin kera" -> kalliiden havannalaisten sikarien kera

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS