Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Nähdään Satumaassa 2016-10-22 06:48:32 Arska
Arvosana 
 
3.5
Arska Arvostellut: Arska    October 22, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Kaunis tarina kaikessa surumielisyydessään. Älä suotta anteeksi pyytele surullisuutta. Suru on osa elämän tunneskaalaa, ja tärkeä tunne omassa osassaan.

Lukijana jäin kaipaamaan tarinassa laajempaa kuvailua. Dialogi rakentaa kyllä hyvin tarinan surumielisyyttä, mutta syvällisempi kuvailu taivuttaisi draaman kaarta jyrkemmin, sillä olet onnistunut luomaan tekstiisi oivaltavuutta, josta voisit ottaa enemmänkin voimaa kerrontaasi. Vertauskuvallisuus(symboliikka) pilkistää ajoittain esiin, ja sitä voisi olla lisääkin, mutta toki parempi niin, ettei se ryöstä juonesta pääosaa. Eli parempi näin, kun se nousee esiin aavistuksenomaisena kuin liian hyökkäävänä.

Siis: kaunis, hyvä kerronta surumielisessä tarinassa. Arvoateluasteikolla kolme ja puoli tähteä lähinnä siksi että, sisällöllisesti kerronnasta olisit pystynyt ottamaan esiin voimaakkaamman tulkinnan. Minulle jäi vahva tunne siitä että, pystyt viemään lukijan tarinaasi. Se on paljon enemmän kuin se että, tuot tarinan lukijallesi.

----Kiitos Carlottawa--------



Arska

ps. jäin vielä pohtimaan, oliko tarina aivan oikeassa kategoiassa( jännitys ja toiminta )? Mikä muu se olisi voinut olla? surumielisyydessä on vivahdus romantiikkaakin, joka tulee kerronnan kauneudesta. Silti tarina ei kuulu Romantiikkaosastoon. Katogoria Muut pitää sisällään kaikenlaista laidasta toiseen, joten ehkä siellä ...eikä sillä nyt isompaa väliäkään. Kirjoittajan näkemys on se oikea.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS