Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Vaellus Hot
 
Vaellus 2016-11-28 11:37:39 TarraLeguaani
Arvosana 
 
4.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    November 28, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Lähes loppuun asti pidin kovasti aikajärjestyksestäsi, tavastasi esittää tapahtumat siinä järjestyksessä kuin esitit. Et latonut koko juttua suoraan alussa tekstiin, vaan johdattelit ja vihjailit - hyvä!

Keskity vielä yhdyssanoihin, ja en käyttäisi paljon tuota viivaa lauseen edellä. En saanut selvää oliko ne tarkoitettu ajatuksiksi vai ajatusviivaksi, vai miksi?

Loppu oli lässähdys. Jätät pientä arvailun varaa, että mitäköhän oikeasti tapahtui, mutta silti se ei mielestäni ollut muun tarinasi arvoinen. Minusta on hirveän tylsä lopetus, jos joku herääkin unestaan, vaikka tässä vihjailetkin, ettei se ehkä ollutkaan unta... Mutta lukija järkeilee, että ihmissuden puremasta enää parannuta ja tyttöystävä ei nouse enää kuolleista poliisipartion toimesta, joten ehkäpä se oli vaan unta. Höh :/

Muuten hyvä tarina ja hieno kirjoitustyyli!

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Järjestys 
Poketopi
November 29, 2016
Report this comment
Kiitos palautteestasi.
Yhdyssanat tuntuvat olevan minun tuulimyllyni, ajatuspilkuista olen pääsemässä pikkuhiljaa eroon. Välimerkkien käyttö muutenkin tuntuu olevan aika vaikeaa. Mietin tuota loppua kirjoittaessani monta kertaa kirjoitanko sen vai en. Lopulta päätin kirjoittaa siihen onnellisen lopun, olisin voinut antaa poliisien lopettaakin protagonistin, mutta nyt meni näin. Itsellä on tästä korjailtukin versio, missä takaumat ovat selkeämmin ilmaistu ja muutenkin korjaoltu. Yhdyssana -sääntö vinkkejä otan avoimin mielin vastaan, jos on jotain ehdottaa.
In reply to an earlier comment
TarraLeguaani
November 29, 2016
Report this comment
http://www.kirjoittaja.fi/keskustelu/6-Tarinointi/84-kieliopillisia-ohjeita
In reply to an earlier comment
Poketopi
November 30, 2016
Report this comment
Oho :o
Nyt taisin kysyä oikealta ihmiseltä. Kiitos.
3 kohdetta - näytetään 1 - 3
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS