Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Ovi Hot
 
Ovi 2016-11-29 06:57:30 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    November 29, 2016
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

enään -> enää

Tekstisi pitää yllä omaa tyyliäsi muuten kokonaan, mutta alku ei sovi siihen mitenkään. Mikset vain aloittanut suoraan toisesta kappaleesta? Tuo alkupohjustus pilaa paljon tekstiä. "Kaikki niin hyvin, mutta hei! Ei olekaan! Ihan yhtäkkiä!"

Aluksi tököttävä kirjoitustyylisi ärsytti. Pari sanaa ja sitten piste. Taas pari sanaa ja piste. Halusin pidempiä lauseita, sellaisia mitä voi jo sanoa lauseiksi ja virkkeiksi. Mutta jotenkin siihen sitten tottui ja se alkoi sopimaankin tarinaasi. Mutta jaksottaisin kappalejakoa aivan eri tavalla, jotta se tekisi tarinasta enemmän koherentin.

Toistat silti ihan liikaa samoja asioita. Jos haluat toistaa tehokeinona, puhu samasta asiasta, mutta eri sanoin. Ja se ei ole tehokeino, jos käytät sitä liikaa. Se on vähän sama kuin haluaisit korostaa tekstistä jotain alleviivauksilla ja sitten alleviivaisit koko tekstin.

Kirjoitusvirheisiin kannattaa kiinnittää huomiota, vaikka pelastat itseäsi paljon sillä, ettet tee kuin hyvin lyhyitä lauseita. Mutta sillä ei kauan edetä.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS