Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kolmannes maailmansota osa 4 2017-03-12 11:43:39 Jästipää
Arvosana 
 
1.0
Jästipää Arvostellut: Jästipää    March 12, 2017
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Olen lukenut tältä sivustolta useampia tarinoitasi, esim. Kalmari Unionista ja scifiseikkailuista jne. Tämä palautteeni koskee näitä kaikkia yhteisesti.

Sinulla on selvästi ideoita mielessäsi, mistä kirjoittaa, mutta nämä tekstit mitä tänne olet nyt lisännyt, ovat pikemminkin lyhyitä tilanneraportteja tapahtumista, kuin varsinaisesti kaunokirjallista proosaa. Tekstien pituudet ovat liian lyhyitä. Sisältöä lukijan on vaikea hahmottaa ja päästä kärryille, mitä kirjoittaja teksteillään haluaa itse asiassa kertoa. Juonta ei näissä varsinaisesti ole, henkilöitä ei ole tarinan kaari puuttuu. Lukijan on todella vaikea ottaa tästä kiinni ja päästä kärryille.

Intoa sinulla selkeästi on kirjoittamiseen, älä missään nimessä menetä sitä. Panosta sisältöön enemmän. Kuvaile tapahtumia tarkemmin, luo tarinaan henkilöitä joiden kautta lukija pystyy hahmottamaan tapahtumia ja niiden vaikutuksia, luo henkilöitä joihin lukija pystyy samaistumaan. Kuvaile ja kerro tarkemmin myös miljöötä, missä asioita tapahtuu. Nyt nämä lyhyet tuotokset ovat enemminkin lista tapahtumista.

Hyviä ideoita sinulla on ja niitä kannattaa työstää ilman muuta eteenpäin. Lue kirjallisuutta ja muiden tekstejä, ota niistä vaikutteita ja mallia, miten voisit kehittää tekstejäsi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS