Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Death of the Innocent (English short story) 2019-02-24 15:52:42 TarraLeguaani
Arvosana 
 
3.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    February 24, 2019
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Eikö birthday ja anniversary ole aivan eri tapahtumat? Toinen on jonkin tapahtuman vuosipäivä, ja synttärit on sitten ihan erikseen? Ja eikö evening dress (gown) ole aina pitkä? No, pikkuseikkoja, mutta jäin vain miettimään :)

Repliikin jälkeen tuli pilkku, jos se jatkuu johtolauseella (=kuka sanoo/miten joku sanoo tms). Eli: “I know I´m upset. This will not be easy for me to bear”, Janice replied.

Välillä menee nimet sekaisin, joka vaatii sitten vähän uudelleenlukua, esim. "Isabelle´s heart pounded. She had seen the gun in Isabelle´s hand."

"Isabelle didn´t have a gun when she arrived." Mutta sitten myöhemmin samana iltana Isabellellä oli ase, jonka kanssa odotti Robbya?

Englanti on kirjoitettu erittäin hyvin ja sujuvasti. Teksti on selvästi tarkkaan harkittu ja moneen kertaan tarkistettu. Lisäät hyvin yksityiskohtia, kuvailet mielekkäästi ja olet suht looginen.

Liika sinisilmäisyys kuitenkin jää kovasti mietityttämään. Miten kolme nuorta olisivat voineet saada uhrinsa rahat murhaamalla tämän? En keksinyt mitään keinoa, miten murha ja rahat olisi saatu yhdistettyä. Omaisuus oli varmaankin enimmäkseen uhrin vanhempien, ja joka tapauksessa uhrin rahat siirtyivät läheisimmille omaisille.

Entä miksi kaikki kolme murhaajaa uskoivat heitä syyttänyttä Isabelleä yhden sähköpostin perusteella? Miksi Isabelle olisi ihan yhtäkkiä muuttanut mielensä ja halunnutkin maksaa ison summan rahaa kolmikolle ystävänsä murhasta? Ja miksi he ajoivat takaisin päästyään vihdoin karkuun ja vielä kaikki kolme?

Eli idea ja teksti oikein hyviä, mutta uskottavuutta tai hyviä selityksiä tarvittaisiin lisää :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS