Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Rakkaus - mitä se on? 2017-04-13 21:35:42 Hanna
Arvosana 
 
4.5
Hanna Arvostellut: Hanna    April 13, 2017
Top 50 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Aivan ihana teksti! Ja totta joka sana!

En koskaan kyllästy puhumaan rakkaudesta, pohtimaan sitä. Itse ajattelen, että rakkaus on kaikki HYVÄ, mitä maailmassa on. Toisin sanoen, kaikki hyvä perustuu rakkauteen.

Ja rakkaus on yksi. Ei ole olemassa erilaisia rakkauden muotoja, ainoastaan tapoja, joilla sitä osoitamme. Sama rakkaus vallitsee välillämme niin ystäviin, perheeseen kuin kumppaniimme. Se vain ilmenee eri tavoin.

Kirjoitit upeasti rakkauden antamisesta. Jokaisen sisällä asuu rakkautta ja jokainen meistä tarvitsee sitä. Mutta kuinka rakastaa, jos ei ole mitään, mistä antaa? On äärimmäisen tärkeää - vaikkakin vaikeaa - löytää rakkaus sisältään. Niin usein sorrumme etsimään sitä kaikkialta muualta!

Voisin jatkaa kirjoittamista vaikka kuinka, mutta taidanpa säästää ajatuksiani pidempään pohdintaan.. Kiitos sinulle kirjoituksestasi! :)

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
TuijaK
April 19, 2017
Report this comment
Kiitos Hanna!

Samaa mieltä. Rakkaus on kaikki HYVÄ. Itse vain innostuin aika monisanaisesti kirjoituksessani asiaa pohtimaan aikoinaan. En usko, että millään sanoilla voi rakkautta kuvata täydesti, mutta tuo sinun lauseesi oli kyllä hyvä lause, koska uskon, että rakkaus on lopulta yksinkertainen löytää. Näe hyvä, näet rakkauden. Avaa silmät ja katso ympärillesi ja itseesi. Et voi olla näkemättä rakkautta. Varmaan juuri rakkauden yksinkertaisuuden ja kaikkinaisuuden takia(se ympäröi meitä, tai me olemme sen sisässä...miten vaan) sitä ei jotenkin osaa nähdä, se on liian lähellä. Me ihmiset myös tuppaamme monimutkaistamaan kaikki asiat. Analysoimaan, arvottamaan ja älyllistämään. Suurimmat viisaudet ja rakkaus ovat lopulta hyvin yksinkertaisia. Niin yksinkertaisia, että ihminen eivät halua uskoa niitä. Se olisi liian helppoa älylliselle olennolle, joka haluaa itse ratkoa mysteerit, olla kaiken tiedon herra.

Jep, minäkin voisin kirjoittaa vaikka ja kuinka lisää rakkaudesta, mutta jätänpä tähän. Kyllä me kaikki rakkauden tunnemme.

Kiitos palautteesta. Tämä kirjoitus on ollut kauan täällä, kiva että joku jaksoi kommentoida sitä. Kiitos, että sinä jaksoit!
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS