Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
Kyriikka Hot
 
Kyriikka 2018-04-15 22:59:02 boxo
Arvosana 
 
5.0
boxo Arvostellut: boxo    April 16, 2018
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Arska laita se sun scifijuttu takasi..haluaisin lukea sen uudestaan..

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
Arska
April 16, 2018
Report this comment
Se Troijalainen? Katsotaan nyt. Se on tällä hetkellä oikoluentavaiheessa ja sitä myöten muokkauksessa, jos siitä saisin kohtuullisesti luettavan.
Minulla on toinen scifi työn alla, ja luultavasti valmistuu syksypuolella. Erinäisistä työn ja vapaa-ajan suhteen muuttumisesta johtuneista syistä minulla ei ole mahdollisuutta toteuttaa tätä harrastustani entisessä mitassa.

Tältä sivustolta on niin hankalaa saada poistetuksi tuotteitaan, että kannattaa pyrkiä saamaan aikaan sellaista tulosta, jonka voi jättää häpeää tuntematta pidemmäksikin ajaksi.

Kiitos sinulle mielenkiinnostasi. On hyvin mahdollista se, että Troijalainen palaa luettavaksi hieman miellyttävämmin kohdattavassa muodossa.
In reply to an earlier comment
Arska
August 27, 2018
Report this comment
Lisäys edelliseen:
Troijalaista on nyt hieman muokattu, mutta sen takaisintuonnille on otettava hiukan harkintaa mukaan. Ylläpito kirjoitti jossakin lukemassani kommentissa vieroksuvansa sitä, että tekstejä tuodaan esiin uudelleen korjattuna. Ymmärrän tämän pointin, sillä onhan kaikkien etu, että tänne tuodaan mahdollisimman laadukasta ja valmista kirjallista ilmaisua.
Näiltä osin Troijalainen pysynee siis jatkossa pöytälaatikkonovellina.

--Arska--
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS