Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Fånga Kräftor 2014-10-17 13:06:34 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.5
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    October 17, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Nyt oli outo tarina... Tyylisi on pääosin hyvä. Juoni oli outo ja mihinkään johtamaton. Jäin hyvin sekaviin tunnelmiin. Mielikuvitusta sinulta löytyy, mutta kyllä kirjoitelman pitäisi puhutella ja antaa jotain lukijallekin. Tulipa luettua aika kulmat kurtussa tarinasi.

Alussa kuvailit hieman liikaakin lauseiden sisällä. Välillä oli vaikea saada kiinni, että mitä tässä lauseessa ihan oikeasti sanotaan, mikä sana linkittyy mihinkin asiaan jne. Esim. "...nautti alastonta vartaloaan mietiskellen tutkailevan tuulen häpeilemättömästä kosketuksesta."

Tapasi käyttää nimiä melkein koko tekstin ajan oli todella häiritsevää. Se esti sujuvuuden. Tuntui oudolta myöskin, että puhuttelit toista naista koko nimellä ja toista kahdella nimellä. Vasta aivan lopussa saat kirjoituksesi sujuvaksi käyttämällä sanoja 'hän'. Mietin, että teitkö tuon nimijutun tahallasi, mutta teit tai et, se ei ole yhtään toimiva.

Selvästi osaat sanojen käytön ja osaat luoda tunnelmaa, mutta jotenkin toteutus tässä kirjoitelmassa ei nyt mennyt ihan kohdilleen.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS