Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Tautista, Hemmo! 2014-10-17 13:21:26 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    October 17, 2014
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

"Viilot olivat auki", mikä tämä on?

"Mies ohitti kasvissektorin ja käveli suoraan eineshyllylle, josta valitsi muutaman alennushintalapulla varusten tuotteen. Mies käveli hygieniatuoteosastolle ja valitsi hyllyn halvimman shampoon. Mies käveli kassalle."
Tässä on aika paljon 'kävelemistä' näin monelle lauseelle. Käytä jotain muuta sanaa välillä toiston välttämiseksi.

"Yhdellä heistä oli t-paita, jossa oli kuva Eloveena-tytöstä, jonka päälle oli vedetty punainen, tämän kieltämistä kuvaava ruksi." Tätä kannattaa joko katkoa muutamaksi lauseeksi tai sitten lyhentää muuten.

"...ryöstivät tämän nälänhätäänsä. Nämä varmasti tartuttivat jonkin taudin poikaparkaan. --- ja heidän pitäisi yrittää olla hengittämättä Hemmon suunnasta tulevaa ilmaa." :D :D

"Poliisit huomasivat, ettei kukaan kykene ottamaan käskyjä vastaan." Tähän kannattaa laittaa sama aikamuoto: "...ettei kukaan kyennyt ottamaan..."

Käytät myös tässä tarinassa välillä aivan liikaa pelkkää nimeä. Ei ole sujuvaa ja miellyttävää lukea tarinaa, jossa 'Hemmo meni tonne ja Hemmo teki tätä, sitten Hemmolle kävi näin, kun Hemmo näki tuon jutun ja Hemmosta tuntui silloin tältä.'

Tarina on päämäärätön, outo, enkä saa siitä minkäänlaista otetta. Tässä vain tapahtuu kaikkea, mikä ei liity mihinkään mistä on jo kerrottu.

Mahtaakohan minulta mennä nyt jotain tärkeää ohi?

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
00
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS