Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Kohtaamisia 2013-04-18 21:20:09 eleisio
Arvosana 
 
4.0
eleisio Arvostellut: eleisio    April 18, 2013
  -   Kaikki arvostelut

Parahin Bizarre
Kirjoitat erittäin hyvin. Teksti soljuu lukijan tajunnassa kuin keväinen puro metsän reunassa. Tarinasi vain loppui ennen kuin se oli kunnolla alkanut; tämä lienee ollut tarkoituskin, mutta lukijalla oli lupa odottaa jotain enemmän. Toivon, että seuraavassa jutussasi rohkenet astua totutusta tuntemattomaan, ennalta arvaamattomaan maailmaan. Taitoa Sinulla on ja halua edetä, näin uskon.

Muutama kommentti kuitenkin: Lauseen "Hän raksti herätä aikaisin, jotta... voisi ehkä kirjoittaa elävämmin tyyliin " Hän rakasti aikaisia aamuja. Oli aikaa suoristaa hiuksensa... Tekstiä voisit tiivistää hieman mm. Lauseessa "Ronja oli pukenut päällensä kauneimman valkoisen silkkimekkonsa, jonka hän oli ostanut... korjaus: ... markkinoilta Intiaan tekemällään lomamatkalla. Hän muistaa kaupungin ahtaat kujat, joilla kulki kanoja..."
Vielä pari muutosehdotusta:
Kirjoitat: "Oli vielä viimeisen kerran aika katosa peilistä ja lähteä kohti..."
Sujuvampi ilmaus voisi olla: "Oli vielä viimeisen kerran katsottava peiliin ja lähdettävä kohti..."
Ja vielä yksi muutosehdotus: kirjoitat "Hän ei itse pitänyt kovin paljon tämän tyyppisistä elokuvista, mutta päätti uhrautua, jotta..." ehdotus: "Hän ei itse niistä juurikaan pitänyt, mutta päätti uhrautua. Näin hän mielestään tekisi hyvän ensivaikutelman."
Osaat kirjoittaa, odotan kiinnostuksella seuraavaa juttuasi.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS