Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Monta tarinaa 2015-05-14 14:10:57 Jästipää
Arvosana 
 
3.5
Jästipää Arvostellut: Jästipää    May 14, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Rankkoja tarinoita tässäkin. Tämä oli kokoelma lyhyitä kuvauksia erilaisista tapahtumista, mutta henkilöt ja miljöö olivat samat, mikä sitoi tarinat toisiinsa. Tästä tuli mieleeni, että onko tässä kenties jonkun muistelmista kyse? Toivon todella, että ei, koska tuollaisia kohtaloita en toivoisi kenekään kokevan. Tekstinä tämä ei minusta tällaisenaan ihan toimi. Nämä olisi hyvä yhdistää ja sitoa keskenään yhtenäiseksi tarinaksi, eikä tällä tavalla siroteltuina erillisinä otteina. Tietenkin siteeksi tarvitaan jokin punainen lanka, joka juonellisesti punoo paketin yhteen, onko se sitten tarina jonkun päähenkilön näkökulmasta kirjoitettuna, ehkä jonkinlaisen elämänkertatyylin mukaan? Draamaa tässä on kyllä paljon, joten aineksia isompaan kokonaisuuteen löytyy.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
10
Report this review

Kommentit

2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Järjestys 
Tuuli
May 14, 2015
Report this comment
Tässä on minun lapsuuteni ensimmäiset 11 vuotta. Olen aikeissa koota niistä kirjan. Mutta en tiedä minkälaisen ja miten.
Sama linja jatkuu läpi elämän.
In reply to an earlier comment
Jästipää
May 14, 2015
Report this comment
Ikävä kuulla, että tarinat ovat omasta elämästäsi. Toivottavasti tulevaisuus suo sinulle parempia aikoja. Teksteissä ja kokemuksissasi on kyllä varmasti aineistoa romaaniin, mutta se kannattaa harkita tarkasti minkä tyyppisen teoksen niistä kirjoittaa. Koska kyse on omista kokemuksistasi, sinulla on hyvä mahdollisuus kirjoittaa vahva ja tunteikas kirja. Ehkä kannattaa lukea (ellet ole jo lukenut) elämänkertateoksia sekä tositapahtumiin perustuvia kirjoja. Niistä saa vinkkejä miten totuuspohjaisia aiheita voi käsitellä, millaisella tyylillä kirjoittaa jne.
2 kohdetta - näytetään 1 - 2
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS