Käyttäjätunnus:

Salasana:

Liity! Apua

Review Detail

 
 
Mari viettää mielekkään päivän rannalla 2015-09-06 14:04:37 TarraLeguaani
Arvosana 
 
2.0
TarraLeguaani Arvostellut: TarraLeguaani    September 06, 2015
Top 10 Arvostelijat  -   Kaikki arvostelut

Alussa kerrot äidistä ja isästä viitaten heihin Aarne-isänä ja Reetta-äitinä. Onneksi pian unohdat tämän ja puhut vain äidistä ja isästä. Koska kuvailet perheen päivää rannalla, eivät vanhemmat tarvitse omia nimiä.

Edes lastenkirjat eivät ole näin tylsiä. Tässä ei ollut mitään mihin tarttua. Pipsa-possukin saa enemmän kalabaliikkia aikaan rannalla, saati Timppa (pieni suloinen lammastaapero). En ymmärrä tekstin tarkoitusta, vaikka sinulla sellainen olisi ollutkin ajatuksissa. Minusta myös tuo 5-vuotias ei ollut kommenttiensa puolesta ihan ikäisensä tasolla... Tuli enemmän olo 3-vuotiaasta.

Kirjoitusvirheitä löytyy, muista oikoluku :)

Alku ja loppu olivat selkeitä, joskin käänteettömiä. Tarina ei irronnut juuriltaan ja lähtenyt ties minne, pysyit asiassa. Siinä ei myöskään ollut mukana mitään käsittämätöntä tai perusteetonta.

Oliko tämä arvostelu hyödyllinen? 
20
Report this review

Kommentit

1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Järjestys 
peka
September 24, 2015
Report this comment
Kiitos palautteesta.

Oikolukemista ei voi tehdä liian paljon, luulen. Ehkä joskus pääsen kirjoitusvirheistä eroon mutta en usko että tämän elämän aikana.

Tämä ei tosiaan ollut se satu versio mitä alunperin aloin kirjoittamaan. Kirjoitin tämän kirjoitusharjoituksena itselleni tutkiakseni kuinka hyvin se mitä kirjoitan taittuu lukijan ajatusmaailmaan. Olen tehnyt johtopääätöksiä. :)
1 kohdetta - näytetään 1 - 1
Powered by JReviews
KIRJOITA   ARVOSTELE    JULKAIS